x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Eco-tichetele Rabla PLUS, în 2020. Ce se întâmplă cu ele?

Eco-tichetele Rabla PLUS, în 2020. Ce se întâmplă cu ele?

20 Iun 2020   •   08:47
Eco-tichetele Rabla PLUS, în 2020. Ce se întâmplă cu ele?

Costel Alexe: “Anul 2020 este anul mașinilor electrice în România! 90% dintre cei care au accesat programul Rabla PLUS au ales o mașină full electric”.

Anul acesta rezervările eco-tichetelor puse la dispoziție prin Rabla PLUS au atins cifra de 1225 de mașini, în mai puțin de trei luni de la startul programului. În perioada similară a anului trecut, au fost rezervate puțin peste 1000 de mașini. Precizăm că, anul acesta, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu, a pus la dispoziția cetățenilor și firmelor din România cel mai mare buget din istoria programului Rabla PLUS: 140 de milioane de lei, cu circa 45 de milioane mai mult decât în 2019.

Bugetul permite punerea pe șoselele României până la 3000 de mașini electrice și hibride, cât s-a pus, în total, în toate cele patru ediții ale programului Rabla PLUS din anii anteriori.

În ceea ce privește programul Rabla Clasic, până în acest moment, numărul rezervărilor a atins cifra de 21.000 de mașini, față de peste 30.000 de mașini rezervate în perioada similară a anului trecut.

Ce trebuie să știi despre Rabla PLUS și Rabla Clasic, înainte de a le accesa?

........................

Află mai mult

×