x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto (P) Prestigeasig vine cu asigurare obligatorie auto foarte accesibila tuturor proprietarilor de autovehicule!

(P) Prestigeasig vine cu asigurare obligatorie auto foarte accesibila tuturor proprietarilor de autovehicule!

25 Ian 2021   •   15:00
(P) Prestigeasig vine cu asigurare obligatorie auto foarte accesibila tuturor proprietarilor de autovehicule!

A deţine un autovehicul este o normalitate având în vedere dezvoltarea societăţii în care trăim. Pentru că puterea de cumpărare a cetăţenilor ţării noastre a crescut dar şi pentru că în ţara pot fi aduse autovehicule din străinătate, numărul persoanelor care deţin cel puţin un mijloc de deplasare este în continuă creştere. Acest lucru are atât părţi pozitive cât şi părţi negative, creşterea gradului de poluare fiind fără îndoială cel mai important dezavantaj oferit de către înmulţirea numărului de autovehicule. Deţinerea şi conducerea unui autovehicul implică destul de multe costuri motiv pentru care trebuie să te gândeşti foarte bine dacă chiar ai nevoie de un autoturism. Pe lângă preţul pe care trebuie să îl plăteşti pentru achiziţionarea acesteia trebuie să investeşti constant bani în alimentarea acesteia cu carburant, schimbarea consumabilelor, efectuarea reviziei tehnice periodice, plata impozitului, taxei de drum şi a asigurării de răspundere civilă auto. De asemenea, trebuie să conştientizezi faptul că la un moment dat va trebui să investeşti o sumă considerabilă în repararea maşinii. Oricât de bună ar fi aceasta la un moment dat se va strica motiv pentru care va trebui să o duci la un service specializat pentru a o putea repara. O parte dintre cheltuielile pe care le implică deţinerea unui autoturism pot fi mult diminuate în cazul în care se aleg cele mai bune opţiuni. Este vorba în primul rând despre costul care trebuie plătit pentru achiziţionarea unei asigurări de răspundere civilă auto. În momentul de faţă o astfel de asigurare poate fi achiziţionată din foarte multe locuri pentru că există multe firme care se ocupă cu asigurarea autoturismelor. Pentru a putea plăti cel mai mic preţ de pe piaţă trebuie să analizezi foarte bine toate ofertele existente pe piaţă şi să o alegi pe cea care oferă cel mai bun raport pret-calitate.

Toţi posesorii de autovehicule sunt obligaţi să deţină un RCA

Pentru ca o persoană să poată circula cu un autoturism pe drumurile publice este necesar ca acesta să deţină printre altele o asigurare de tip RCA. Spre deosebirea de asigurarea de tip CASCO care este facultativă, asigurarea de tip RCA este obligatorie. Acest lucru este stipulat în legislaţia rutieră pe care trebuie să o respecte orice proprietar de autovehicul care doreşte să circule pe drumurile publice din ţara noastră precum şi din străinătate. Trebuie ştiut faptul că acest tip de asigurare nu este obligatorie doar în ţara noastră ci şi în restul ţărilor. Scopul acesteia este de a asigura despăgubiri păgubitului în cazul producerii unui accident rutier. Pentru a nu pune în pericol posibilitatea ca păgubiţii să fie despăgubiţi, legislaţia rutieră obligă pe toţi posesorii de autoturisme să deţină o asigurare de tip RCA. În felul acesta persoana a cărei maşină a fost accidentată este despăgubită în vederea reparării daunelor materiale comise. Pentru că din păcate accidentele auto se soldează uneori şi cu victime, deţinerea unei asigurări de tip RCA face ca victimele sau familiile acestora să fie despăgubite. Aşadar, importanţa deţinerii unei poliţe de răspundere civilă auto nu poate fi pusă la îndoială sub nici o formă. Cum poate fi achiziţionată o astfel de asigurare la un preţ foarte bun? Răspunsul este foarte logic şi foarte simplu de dat: prin apelarea la un broker care oferă cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Achiziţionează un RCA ieftin pentru a-ţi rămâne mai mulţi bani pentru combustibil

Începutul de an presupune printre alte cheltuieli pe care trebuie să le faci şi achiziţionarea unui RCA pentru autoturismul pe care îl deţii? Pentru ca această achiziţie să nu îţi îngreuneze bugetul de cheltuieli trebuie să alegi cea mai bună ofertă de pe piaţă. O astfel de ofertă poate fi achiziţionată doar în cazul în care apelezi la broker-ul potrivit. Prestige insurance broker de asigurare este soluţia potrivită în cazul în care doreşti să achiziţionezi într-un timp foarte scurt o poliţă de asigurare RCA ieftină. Personalul de specialitate care lucrează în cadrul acestui broker vine în întâmpinarea clienţilor cu produse de asigurare complete şi complexe. Persoanele care apelează la această firmă vor avea parte de consiliere de specialitate pentru ca, clienţii să poată achiziţiona exact tipul de asigurare de care au nevoie. Printre cele mai importante asigurări care pot fi achiziţionate prin intermediul acestei firme sunt menţionate următoarele:

  • Asigurări auto.
  • Asigurări de bunuri.
  • Asigurări de persoane.
  • Asigurări de răspundere civilă.
  • Asigurări constructii-montaj.
  • Asigurări de garanţii.

Indiferent de tipul de asigurare de care ai nevoie, apelând la această firmă de asigurări ai certitudinea că vei plăti cel mai bun preţ de pe piaţa fără ca acest lucru să deterioreze calitatea serviciului achiziţionat. Aşadar, este foarte important de ştiut faptul că poţi achiziţiona o asigurare şi fără a fi nevoie să plăteşti o sumă mare de bani. Pentru a te putea bucura de acest avantaj tot ceea ce trebuie să faci este să apelezi la broker-ul potrivit.

Concluzii

Având o experienţă de peste 10 ani de zile pe piaţa de intermediere în asigurări, Prestigeasig vine cu asigurare obligatorie auto foarte accesibila. Prin intermediul acestei oferte, prestige insurance broker de asigurare încearcă să răspundă cât mai bine nevoilor avute de către proprietarii de autoturisme. Alegând oferta acestui broker aceştia nu mai sunt nevoiţi să plătească sume mari de bani pentru achiziţionarea unei asigurări de tip RCA ceea ce face ca achiziţionarea unei astfel de asigurări să nu mai constitue o problemă pentru bugetul pe care fiecare proprietar de autoturism îl are.

 

×