x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Conferință internațională pentru antreprenori în lumea modei

Conferință internațională pentru antreprenori în lumea modei

de Diana Scarlat    |    04 Noi 2016   •   12:50
Conferință internațională pentru antreprenori în lumea modei
Sursa foto: Yvette Larsson

Întâlnirea cu antreprenorii de succes este unul dintre cele mai importante lucruri pentru cei care vor să înceapă o afacere sau deja au un business și caută soluțiile cele mai bune pentru a se dezvolta. Conferințele și workshop-urile susținute de personalități în anumite domenii fac posibil transferul de cunoștințe de la cei care s-au lovit de anumite situații și au găsit cele mai bune soluții de rezolvare, către cei care au nevoie de exemple concrete, pentru a avea succes. Joi, 9 noiembrie, conferința Beauty of Entrepreneurship va aduce în fața publicului din România personalități importante ale antreprenoriatului mondial.

“Atunci când o femeie are curajul să se afirme, pentru a arăta cât este de puternică, capabilă și încrezătoare în forțele proprii, ea devine, automat, un exemplu de urmat. Nu doar pentru alte femei, ci pentru oricine. Este dovedit faptul că business-ul este mai profitabil și mai puțin riscant, atunci când există o diversitate a angajaților, în special pe posturile de conducere. Prin prezența mea, ca speaker la acest eveniment – Beauty of Entrepreneurship 2016 –  voi încuraja femeile, care sunt oricum minunate în activitatea lor profesională, să se considere expert, modele demne de urmat, și le voi sfătui să se facă mai cunoscute, atât pentru ele însele, cât și pentru cei din jurul lor”, a declarat Yvette Larson (foto sus), invitată în calitate de speaker, la evenimentul care va avea loc săptămâna viitoare, în cadrul Facultăţii de Drept, în amfiteatrul Aula Magna, de la ora 10.00.

Conferinţa dedicată antreprenorilor din România este organizată la iniţiativa Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor din România. Publicul va întâlni speakeri internaţionali, sub bagheta lui Perry Timms. Este prima conferinţă internaţională despre antreprenoriat, leadership, femei în afaceri şi nu numai.

O altă personalitate invitată la eveniment este Penny Haslam speaker motivațional și de business, cu o experiență de mai bine de 20 de ani de interviuri cu persoane de business, experiență obținută în cadrul BBC, unde a fost jurnalist de business. În prezent lucrează în sfera de business, oferind suport atât persoanelor care dețin o afacere, cât și marilor organizații, ajutându-i pe oameni să se reintegreze, să se redescopere ca persoane și ca echipe, ca experți, pentru ca aceștia să obțină avantajul competitiv. Penny este TEDx speaker și a fost numită Speaker al anului 2016, de către PSA UK.

Printre subiectele principale care vor fi dezbătute în cadrul conferinţei, se numără: “Rolul social media în business şi implicit în antreprenoriat”; “Abordarea corectă şi surpinderea esenţei fiecărei situaţii, dar şi esenţa ta”; “Ce înseamnă de fapt să fii leader?” sau „Cum îţi alegi echipa potrivită?”

Speakerii invitați la conferință sunt: Perry Timms (foto jos) – speaker TEDx cu peste 20 de ani de experienţă în adaptarea lumii de business cu schimbările din tehnologie şi dezvoltare organizaţională, fondator al PTHR (People and Transformational HR); Penny Haslam – speaker profesionist, cu experienţă în jurnalism de business în cadrul BBC, în prezent specializată în consultanţă media şi formare profesională; Karin Tenelius – speaker, inventator, autor, antreprenor; Julie Bishop – specialist în social media şi recrutare de personal cu ajutorul canalelor de social media, în branding şi marketing; Branislava Antovic – blogger şi fashion stylist din Serbia, antreprenoare şi pasionată de lumea modei; Yvette Larson – fondatoare a The Bucharest Lounge, o suedeză care a vrut să facă cunoscută întregii lumi frumuseţea României. De asemenea, Paul Renaud – Certified Executive Coach (ICF), specializat în performanţă profesională, marketing şi neuroştiinţe. Speaker TEDx şi autor al cărţii “A networking book”.

Perry Timms

Printre speakeri se numără și românca Maria Andrei, în prezent organizator şi director artistic al evenimentelor de fashion. Maria are o vastă experienţă în lumea modei, ca fashion stylist, având în portofoliu colaborări cu Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eva.ro şi multe altele. De asemenea, Amalia Iscu – co-fondatoare a şcolii de dans Tango Tangent, pasionată de tango, instructor şi dansator profesionist; Gilbert Iscu – co-fondator al Tango Tangent, pasionat de tango, dar şi de marketing, ocupându-se de imaginea şi întregului cadru de marketing şi creaţie al şcolii şi Daniel Măndiţă – co-fondator Tango Tangent, cel care a trecut prin multe schimbări profesionale până când a descoperit frumuseţea antreprenoriatului, urmându-şi pasiunea: Tango.

Mai multe detalii pe: http://anaa.ro/beauty-of-entrepreneurship/

 

×