x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Oferta de apartamente de vânzare în Dorobanți. Ce tipuri de apartamente să alegi

Oferta de apartamente de vânzare în Dorobanți. Ce tipuri de apartamente să alegi

22 Apr 2021   •   16:36
Oferta de apartamente de vânzare în Dorobanți. Ce tipuri de apartamente să alegi

Zona Dorobanți a fost și este una dintre cele mai selecte și căutate zone din București. Aici poți găsi o gama variată și diferențiată de apartamente, case, vile și locuințe. Întrucât costurile unei case individuale sunt foarte mari, cea mai practica și avantajoasa soluție este de multe ori aceea de a opta pentru apartamente de vânzare Dorobanți.

 

Locația are un farmec aparte, cu locuințe somptuoase și elemente de arhitectura distincte și remarcabile, dar și cu imobile noi, moderne, conforme standardelor de locuire moderne și actuale. Dacă luăm în calcul și faptul că zona abundă în terase, cafenele, cofetarii, baruri, cluburi, locuri de petrecere a timpului, parcuri etc. oferta este și mai tentantă, oricare ar fi vârstă cumpărătorilor.

 

Ce tipuri de apartamente sunt de vânzare în Dorobanți?

În funcție de buget și de preferințe, în zona sunt disponibile toate tipurile de imobile și de apartamente. Exista apartamente în blocuri moderne, realizate recent sau chiar în faza de construcție, apartamente în blocuri mai vechi, de dinainte de 1989, apartamente în vile, condominii, penthouse-uri.

 

Iată ce poți alege:

 

Garsoniere sau apartamente studio Dorobanți

 

În cazul în care ai nevoie de un spațiu minim și optimizat sau dorești să faci o investiție, poți opta pentru o garsoniera. Exista alternative atât în ceea ce privește un loc intim și bine structurat, cât și în ceea ce privește o garsoniera încăpătoare și generoasă.

 

Apartamente cu 2 sau 3 camere

În cazul în care ai un partener de viață sau nevoile familiale necesita mai mult de o camera, poți opta pentru un apartament de 2 sau 3 camere. Vă fi loc pentru un living, 1 sau 2 dormitoare. În funcție de data de construcție, apartamente pot avea suprafețe mai mici sau mai mari, amenajări și decoruri interioare mai tradiționale sau mai moderne.

 

Apartamente cu 4 camere în Dorobanți

Chiar și atunci când nevoile personale sau familiale sunt mai mari, ai posibilitatea de a găsi ceva pe gustul și preferințele tale. Poți opta pentru apartamente în vile sau blocuri, care să îți poată oferi un număr mai mare de camere și confortul dorit.

Duplexuri

În aceasta zona ai la dispoziție chiar și aceasta varianta de locuință. Acestea oferă de multe ori avantajele unui apartament mult mai spațios și mai intim, dar și mai mult spațiu exterior. Când nu îți dorești mai mult de un vecin, aceasta alternativa de locuință este cea mai potrivită.

 

Penthouse-uri

În acesta parte a Bucureștiului se afla și cele mai exclusiviste, speciale și superbe penthouse-uri. Suprafețele mai mult decât generoase, finisajele și decorurile interioare de lux, priveliștea, terasele extinse, bogate în vegetație exotica, o piscina  exterioara sau acoperita etc. pot fi alegerea perfectă pentru o persona care dorește să aibă parte cea mai înalta dimensiune a locuirii într-un oraș mare.

 

Zona oferă toate facilitățile necesare. Exista grădinițe, școli, zone comerciale, locuri de petrecere a timpului liber, cluburi și parcuri. Dorobanțiul este o locație care își păstrează și își sporește constant valoarea.

 

În cazul în care vrei să vezi câteva apartamente de vânzare în Dorobanți, stabilește-ti o lista de nevoi și un buget și suna pentru a programa vizionari la agenția ta imobiliara favorita.

 

 

×