x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 4 pași pe care trebuie să îi parcurgi înainte de a închiria un autocar sau microbuz

4 pași pe care trebuie să îi parcurgi înainte de a închiria un autocar sau microbuz

15 Ian 2021   •   15:17
4 pași pe care trebuie să îi parcurgi înainte de a închiria un autocar sau microbuz

Dorești să închiriezi un microbuz sau un autocar? Ai în față un eveniment interesant. Și tu, ca persoană modernă practică, încerci să faci șederea unui număr mare de invitați la sărbătoare cât mai confortabilă și plăcută.

Mulți oaspeți nu ar trebui să fie o problemă. Fie că este vorba de nunți, petreceri corporative, excursii la picnic cu prietenii, excursii pentru parteneri și alte evenimente la fel de importante implică întotdeauna o schemă de mișcare a oamenilor bine calculată și transportabilă. Orice inconsecvențe minore sau apariția unor lucruri neplanificate pot strica impresia celui mai solemn eveniment. Pentru a reduce toate riscurile în avans, un astfel de serviciu de inchirieri microbuze este ideal.

Organizarea transportului de persoane în diverse locații este un serviciu destul de comun. Dar prin ce parametri ar trebui să alegi o companie de transport pentru a exclude ulterior greșelile neplăcute?

Primul aspect este întotdeauna starea tehnică a transportului oferit de companie. Evenimentul planificat nu ar trebui să aibă consecințe tragice. Prin urmare, închirierea de microbuze și autocare ar trebui să ofere pasagerilor o siguranță completă. 

De asemenea, este posibilă evaluarea capacităților unei companii de transport prin aspectul interiorului vehiculelor. Curățenia va vorbi despre respect pentru clienți. 

Citește și: Cu optimizare SEO site-ul tău poate ajunge în top 10 rezultate Google

Al doilea punct important este verificarea permiselor: asigurări, licențe și notificări. Este necesară prezența lor. Chiar dacă microbuzul comandat pentru transport va face impresiile cele mai favorabile, lipsa documentației poate provoca o întârziere a transportului cu pasageri de către autoritățile de reglementare și, ca urmare, poate duce la pierderea timpului.

Al treilea punct important atunci când alegi în favoarea unei anumite companii este capacitatea de a înlocui un vehicul în caz de avarie bruscă sau alte circumstanțe de forță majoră.

Pentru a evita posibilele conflicte și neînțelegeri neplăcute în rândul oaspeților, merită să discuți cu șoferul ruta și alte detalii: numărul de pasageri, frecvența opririlor, prezența copiilor etc. Închirierea unui microbuz în avans îți va permite să organizezi un eveniment important pentru tine cu confort maxim.

Ce trebuie să verifici înainte de a închiria?

Există, prin urmare, 4 aspecte esențiale de care trebuie să ții cont de fiecare dată când apelezi la serviciul de inchirieri autocare al unei companii de transport persoane:

  • Număr de locuri

Înainte de a alege o mașina de închiriat, trebuie să calculezi cu atenție numărul de persoane care vor participa la eveniment și să selectezi opțiunea potrivită. De ce este atât de important? Dacă unii dintre invitați sau colegi nu au locuri suficiente, va fi extrem de neplăcut atât pentru pasager, cât și pentru organizator.

În ceea ce privește aspectul financiar al problemei, acest lucru te va ajuta să te salvezi de la a comanda prea mult transport. De exemplu, 10 persoane vor trebui transportate, iar închirierea unui autobuz cu 40 de locuri ar fi irațională.

  • Curățenie

Este puțin probabil ca un vehicul murdar sau în stare critică să mulțumească pe cineva. Microbuzul sau autocarul trebuie să fie curate atât în ​​exterior, cât și în interior. Murdărie, resturi, gumă de mestecat pe cotiere - toate acestea ar trebui excluse, pentru a nu strica impresia călătoriei.

  • Confort

Acest punct este deosebit de important în timpul călătoriilor lungi. Când închiriezi transportul, verifică disponibilitatea unui sistem de climatizare funcțional, a echipamentelor audio și video, a centurilor de siguranță, etc

  • Durata călătoriei

Gândește-te în avans cât timp trebuie să petreci pe drum. Pentru călătoriile în oraș, trebuie să ții cont de posibilele blocaje de trafic. Desigur, șoferul autocarului nu va lăsa pasagerii de la mijlocul drumului dacă timpul de închiriere este insuficient. Cu toate acestea, în acest caz va fi necesar să efectuezi o plată suplimentară, iar acest lucru poate cauza îngrijorări inutile organizatorilor călătoriei.

 

×