x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie A fost semnat contractul pentru Drumul de legătură A1 Arad-Timișoara cu DN 69

A fost semnat contractul pentru Drumul de legătură A1 Arad-Timișoara cu DN 69

29 Ian 2021   •   13:39
A fost semnat contractul pentru Drumul de legătură A1 Arad-Timișoara cu DN 69

Contractul pentru Drumul de legătură cu Autostrada A1 Arad -Timişoara - DN 69 a fost semnat, îmn prezența ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă. Valoarea proiectării și execuției acestuia se ridică la 189,57 milioane lei, fără TVA.

"Astăzi, 29 ianuarie 2021, în prezenţa ministrului Cătălin Drulă, conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR a semnat cu reprezentanţii Todini Costruzioni Generali SpA contractul de proiectare şi execuţie pentru 'Drumul de legătură Autostrada A1 Arad -Timişoara - DN 69.

Traseul drumului de legătură, în lungime de 10 km, începe cu circa 300 metri înaintea intersecţiei existente, dintre drumurile DJ 692 şi E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier şi se dezvoltă pe direcţia Nord-Est, spre Autostrada A1. Clasa tehnică a drumului de legătură este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h", se arată în comunicatul CNAIR.

Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile. Durata contractului este de 108 luni, din care 6 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 84 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.
 

×
Subiecte în articol: autostradă