x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Agențiile de turism sunt pregătite pentru vacanțele în străinătate din 15 iunie

Agențiile de turism sunt pregătite pentru vacanțele în străinătate din 15 iunie

08 Iun 2020   •   12:11
Agențiile de turism sunt pregătite pentru vacanțele în străinătate din 15 iunie

Agenţiile de turism sunt pregătite să reînceapă vacanțele în străinătate din 15 iunie, odată cu ieşirea din starea de alertă impusă de pandemia de coronavirus, fiind programate deja şi cursele charter către Turcia, Grecia, Egipt sau Tunisia.

Aceștia încearcă să se adapteze la noile condiţii sanitare pentru excursii în ţară.

"Aşteptăm data de 15 iunie, avem deja programate de pe 17 să începem şi turismul extern, cu primele curse către Grecia. Interesant este că oamenii au început să facă deja rezervări, inclusiv pentru turism extern şi sunt foarte mulţi dintre ei care aşteaptă să apară toate veştile din partea oficialităţilor pentru a şti exact cum se va desfăşura totul de pe 15 iunie încolo. Dar lumea vrea să călătorească. Odată cu ieşirea din starea de alertă aşteptăm să vedem care sunt noile reguli, măsuri, să vedem dacă va trebui să mai păstrăm purtarea obligatorie a măştii, sau vor fi alte măsuri ce se vor implementa. Eu nu cred că va fi foarte greu să păstrăm purtarea măştii în interiorul autocarului, spre exemplu, chiar dacă este vorba de mai multe ore de călătorie", a declarat Cosmin Vasile, destinantion manager Grecia la Hello Hollidays.

Unele agenţii au stabilit detaliile pentru primele chartere turistice de la apariţia crizei noului coronavirus şi anunţă că preţurile vor fi aceleaşi de dinainte de pandemie.
 

×
Subiecte în articol: turism 15 iunie vacante strainatate