x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Analiză dură: „Economia românescă e la Terapie Intensivă. Iar cei care se ocupă de stare ei de sănătate par a fi niște medici care și-au luat diploma pe fals”

Analiză dură: „Economia românescă e la Terapie Intensivă. Iar cei care se ocupă de stare ei de sănătate par a fi niște medici care și-au luat diploma pe fals”

18 Oct 2020   •   20:58
Analiză dură: „Economia românescă e la Terapie Intensivă. Iar cei care se ocupă de stare ei de sănătate par a fi niște medici care și-au luat diploma pe fals”

Analistul economic Adrian Negrescu a realizat o analiză acidă a situației economiei românești. 

 

"În viața reală, economia românescă e la Terapie Intensivă. Iar cei care se ocupă de stare ei de sănătate par a fi niște medici care ori și-au luat diploma pe fals, ori sunt niște stagiari care abia învață acum cum să trateze economia românească. Altfel nu se explică cum am împrumutat 10 miliarde de euro de la începutul anului, noi și încă șase țări din lume, printre care Emiratele Arabe Unite, Mexic, Indonezia... și din păcate nu se văd măsurile care să stimuleze economia asta să supraviețuiască.

Pentru că în acest moment se află la Terapie Intensivă, pe aparate. Ori toate măsurile care au fost luate în ultima perioadă au fost ca niște pansamente puse pe un bolnav care este în comă. Adică la un bolnav în comă în loc să-i dai un tratament să-l scoți din comă, tu îi pui niște pansamente. Cam așa arată pe scurt situația din economie", a declarat Adrian Negrescu, în direct la Antena 3

×