x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Anunț neașteptat. Uber Eats pleacă din România

Anunț neașteptat. Uber Eats pleacă din România

04 Mai 2020   •   14:42
Anunț neașteptat. Uber Eats pleacă din România
Sursa foto: pixabay.com

Platforma de livrare de mâncare Uber Eats nu va mai fi disponibilă în România de la începutul lunii viitoare. Uber Eats i-a anunţat luni pe utilizatorii din ţara noastră că va sista operaţiunile pe piaţa locală începând de miercuri, 3 iunie.

”După doi ani în care am desfășurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile și de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de miercuri, 3 iunie", se menționează într-un anunț al companiei.

„Deși ne pare rău că Uber Eats nu va mai fi disponibil în România, susținem în continuare comunitățile noastre din această regiune prin serviciile de comenzi de curse cu Uber. În momentul de față prioritatea noastră este să minimizăm impactul asupra colaboratorilor noștrii – restaurantele partenere, curierii parteneri și clienții ce ne-au susținut în această perioadă.

Cu această ocazie dorim să mulțumim pentru susținere întregii comunități Uber Eats din România, de la parteneri la utilizatori", se mai precizează în comunicatul Uber.

×
Subiecte în articol: Uber Eats