x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Bianca Tudor: „După Covid-19, relansarea economică va regăsi România în pole position”

Bianca Tudor: „După Covid-19, relansarea economică va regăsi România în pole position”

27 Apr 2020   •   09:23
Bianca Tudor: „După Covid-19, relansarea economică va regăsi România în pole position”

România s-a alăturat celui mai mare  forum din lume al piețelor de investiții – World Business Angels, și va fi reprezentată la întâlnirile internaționale ale investitorilor, de către Bianca Tudor, fondatorul Elite Business Women - rețeaua de peste 11.000 femei-antreprenor din România care primesc consultanță în afaceri. Antreprenorul român a fost numit Senator pentru România al Forumului World Business Angels.

Odată cu această nouă numire, România se va putea conecta mai mult cu piața globală a investitorilor, care va deschide oportunități extraordinare pentru oamenii de afaceri din țara noastră. Astfel, investitorii locali ‘business angels” ai României, incubatoarele, acceleratoarele, fondurile de capital privat, fondurile de co-investiții, parcurile tehnologice, proiectele corporatiste și antreprenorii ambițioși vor avea mai multe oportunități de a se conecta cu liderii globali din același domeniu.

“Includerea României în World Business Angels oferă o gamă largă de oportunități pentru start-up-urile României: creșterea, dezvoltarea întreprinderilor și deschiderea unor noi orizonturi pentru dezvoltarea economiei. Acest parteneriat s-a concretizat într-un moment critic pentru economia planetei, iar atunci când motorul economiei mondiale va fi repornit după criza generată de Covid-19, țara noastră se va regăsi în pole position, deoarece observasem și înainte de criză, la diversele conferințe internaționale de business la care am participat, că tot mai mulți investitori străini erau dispuși să parieze pe ideile de afaceri românești”, explică Bianca Tudor, fondatorul Elite Business Women.

“Ca partener afiliat al Parteneriatelor Globale pentru Incluziunea Financiară – G20 - (GPFI), WBAF sprijină start-up-urile, dezvoltă ecosisteme antreprenoriale și ajută capitalul de risc și companiile să se conecteze cu alte companii internaționale, fin-techs și alte instituții relevante. Suntem încrezători în privința contribuției noastre la dezvoltarea economică a țării, prin facilitarea conexiunilor cu ecosistemele antreprenoriale. Credem cu tărie că România va deveni în curând o țară care poate facilita dezvoltarea economiei sale într-un ecosistem și mai dezvoltat din punct de vedere antreprenorial”, Baybars Altuntas, președintele Consiliului de administrație al Forumului de Investiții „World Business Angels”.

×
Subiecte în articol: Bianca Tudor