x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CEC Bank a lansează un pachet de servicii bancare online

CEC Bank a lansează un pachet de servicii bancare online

12 Mar 2020   •   12:13
CEC Bank a lansează un pachet de servicii bancare online
Sursa foto: antena3

CEC Bank lansează pachetul "Bun venit" de contractare online a serviciilor bancare. Acesta include un cont curent, un card de debit şi acces la Mobile Banking. Contul curent şi accesul la Mobile Banking se activează instant după finalizarea înregistrării online. Cardul se emite şi se trimite prin poştă, potrivit unui comunicat al instituției.

Pentru deschiderea online a contului trebuie accesată pagina specială de pe site-ul cec.ro şi se urmăresc indicațiile pentru activarea serviciilor. Sunt necesare cartea de identitate, numărul de telefon sau un calculator cu cameră video şi cu acces la Internet.
Serviciile bancare pot fi accesate de clienţii din România şi de cei din diaspora.

Pentru deschiderea conturilor de la distanţă, CEC Bank folosește algoritmi de inteligenţă artificială pentru recunoaşterea actelor de identitate şi pentru recunoaştere facială, dar şi o verificare personală, realizată de angajaţi ai băncii, în cadrul unui scurt apel video. 

Instituția a colaborat cu start-up-ul românesc, FintechOS. Comisioanele de administrare sunt zero pentru clienţii care au un rulaj lunar de peste 700 de lei, sub acest plafon comisionul este de 5,9 lei/lună.
 

×