x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie City Insurance pune la dispoziție clienților un call center și o platformă online

City Insurance pune la dispoziție clienților un call center și o platformă online

29 Sep 2021   •   18:25
City Insurance pune la dispoziție clienților un call center și o platformă online

Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări (UNSICAR) a lansat, miercuri, un call center disponibil la numărul 0733.660.055 (număr cu tarif normal) și platforma online https://ghidcityinsurance.ro/ pentru sprijinirea clienților cu polițe încheiate la City Insurance.

Autorizația de funcţionare a companiei City Insurance a fost retrasă de către Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pe fondul nerespectării de către asigurător a indicatorilor de solvabilitate și lichiditate.

Call-center-ul poate fi accesat de orice client asigurat la City Insurance sau pagubit care ar urma sa isi recupere prejudiciile in baza unei polite de Asigurare emise de aceasta companie de asigurari, indiferent daca persoana respectiva este client al unui broker membru UNSICAR sau nu.

"Lansarea call center-ului și a site-ului a fost un efort comun al tuturor membrilor UNSICAR. În proiect au fost implicați peste 20 voluntari din cadrul companiilor membre, voluntari care își propun să ofere cât mai multă claritate tuturor celor care ne apelează pe aceste două canale. Site-ul va fi in permanență actualizat cu cele mai noi informații astfel încât clienții să poată lua decizii în cunoștință de cauză", spune Dorel Duță, președinte UNSICAR.

Ponderea polițelor facultative gestionate de brokerii de asigurari în ultimii ani a crescut, ajungând la aproape 49% la finele anului 2020, de la 41% în 2016, în condițiile în care volumul de prime brute intermediate a crescut constant în această perioadă. La nivelul pieței, brokerii dețin o pondere de 65% din volumul primelor subscrise, cifra fiind în creștere în ultimii ani, conform datelor de la finele primului trimestru al acestui an.

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere și Consultanță în Asigurări (UNSICAR), organizație înființată în anul 2000, reprezintă 80 de companii – de brokeraj de asigurare, de regularizare daune și de pregătire profesională.

Mediafax

×
Subiecte în articol: city insurance