x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Clienții Libra Internet Bank pot semna online documentele solicitate

Clienții Libra Internet Bank pot semna online documentele solicitate

10 Ian 2020   •   11:12
Clienții Libra Internet Bank pot semna online documentele solicitate

Clienţii persoane juridice ai Libra Internet Bank pot semna online documentele solicitate de bancă, prin semnătură electronică pusă la dispoziţie gratuit în internet banking, potrivit unui comunicat al instituţiei financiare.

"Într-o perioadă a digitalizării accelerate şi a rapidităţii, simplificarea modului de lucru cu clienţii rămâne una dintre preocupările noastre fundamentale. Odată cu această facilitate, aducem o nouă îmbunătăţire experienţei bancare a clienţilor noştri. Clienţii nu mai trebuie să se mai deplaseze la bancă pentru semnarea documentelor şi câştigă, astfel, foarte mult timp, pe care îl pot dedica altor scopuri", a declarat Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank.

Primul client al băncii care a folosit acest serviciu a fost un medic din judeţul Sibiu, care a utilizat secţiunea dedicată din internet banking pentru semnarea unui contract de credit destinat finanţării activităţii curente a cabinetului său medical. Serviciul va fi pus la dispoziţia clienţilor în mod gradual.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiţii New Century Holdings (din 2003), are o reţea de 54 de sucursale. Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor şi acordă o atenţie deosebită tehnologiei moderne şi inovaţiei în banking.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: libra bank