x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Compania de producţie Live Nation creează un fond pentru afacerile lansate de femei

Compania de producţie Live Nation creează un fond pentru afacerile lansate de femei

17 Mai 2018   •   16:44
Compania de producţie Live Nation creează un fond pentru afacerile lansate de femei
Sursa foto: Christopher Polk/Getty Images for Coachella

Live Nation Entertainment, promoterul de evenimente şi spectacole live, a înfiinţat 'Women Nation Fund' (Fondul naţional al femeilor), un fond de investiţii în fază iniţială orientat spre companii de muzică live care au fost întemeiate de femei, relatează joi EFE. 

Michael Rapino, preşedintele şi consilierul delegat al companiei Live Nation, a anunţat într-un comunicat că societatea sa pune pe picioare acest fond care va orienta resurse şi capital ale companiei, femeilor întreprinzătoare pentru a promova concerte, evenimente desfăşurate în direct şi festivaluri. 

"În calitate de promoter al diverstimentului live, dorim să abordăm această temă în mod relevant, să schimbăm dinamica şi să extindem domeniul de acţiune. 'Women Nation Fund' este primul pas pentru a da mai multă putere noilor femei antreprenor şi a crea mai multe oportunităţi pentru femei în sectorul muzicii live", se arată în comunicat. 

Noul fond va identifica, finanţa şi extinde numărul festivalurilor, evenimentelor şi al companiilor de promovare a evenimentelor de muzică live conduse de femei din întreaga lume, încheie EFE.AGERPRES

×