x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Companiile din industria asigurărilor auto și-au ales un nou Consiliu Director

Companiile din industria asigurărilor auto și-au ales un nou Consiliu Director

08 Iun 2021   •   12:54
Companiile din industria asigurărilor auto și-au ales un nou Consiliu Director

Companiile din industria asigurărilor auto din România și-au ales membrii în Consiliul Director al BAAR - Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, una dintre cele mai importante asociații care reprezintă interesele asigurătorilor de autovehicule din România.

Mădălin Roșu, reprezentant al companiei Omniasig, a fost reales pentru al doilea mandat consecutiv ca Președinte al Consiliului Director BAAR.

Din Consiliul Director BAAR mai fac parte in calitate de membri Emilia Lorincz, din partea AllianzȚiriac Asigurări, Călin Rareș Matei, din partea Groupama, Raluca Theodora Vișan, din partea Asirom, care au fost realesi si cel mai nou membru ales Tanja Blatnik, din partea Euroins. Împreună, cei cinci își propun să continue eforturile de profesionalizare și maturizare a pieței asigurărilor auto din România.

„Astăzi, mai mult decât niciodată, pentru a dezvolta proiecte de anvergură și pentru a schimba modelele de gândire și abordare este nevoie de inventivitate, coerență, stabilitate, continuitate, predictibilitate, de echipe solide și dedicate. Iar noi, în cadrul BAAR, avem construită o astfel de echipă și am lansat deja cu succes mai multe proiecte, unele finalizate, altele aflate în derulare. Le mulțumesc, așadar, tuturor membrilor BAAR pentru susținerea oferită Consiliului Director și conducerii executive și pentru că și-au dorit să mergem înainte spre a dezvolta cât mai mult și mai bine industria în zona de digitalizare, asigurând astfel calitate și o transparență cât mai mare serviciilor oferite în beneficiul consumatorilor. Avem deja bazele puse, iar în următorii patru ani construim și dezvoltăm, cu misiunea clară de a fi un centru de competență și excelență, un model de integritate, pentru piață”, a declarat Mădălin Roșu, Președintele reales al BAAR, identificând principalele direcții către care vor fi concentrate eforturile Asociației în următorii ani.

Noul Consiliu director BAAR urmează să-și intre în atribuții după obținerea avizului Autorității de Supraveghere Financiară.

×