x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie De ce recepţia lucrărilor la metroul din Drumul Taberei a fost din nou amânată

De ce recepţia lucrărilor la metroul din Drumul Taberei a fost din nou amânată

29 Mai 2020   •   07:31
De ce recepţia lucrărilor la metroul din Drumul Taberei a fost din nou amânată

Ultimul termen de finalizare a lucrărilor pentru Magistrala 5 era finalul lunii iunie, dar Metrorex mai are nevoie de 1.000 de angajaţi pentru a finaliza lucrările. Bucureștenii vor putea călători cu metroul pe M5 la sfârşitul anului, potrivit liderului de sindicat Ion Rădoi.

Lucrările la metroul din Drumul Taberei nu vor fi recepţionate la sfârşitul lunii iunie, aşa cum au declarat recent ministrul Transporturilor, Lucian Bode. şi premierul Ludovic Orban. Recepţia se amână spre finalul anului 2020.

„Sperăm spre sfârşitul anului, mai vorbim până atunci, să se dea în exploatare Magistrala 5”, a declarat pentru Mediafax, Ion Rădoi, lider al Sindicatului Liber din Metrou (USLM).

Lipsa angajaţilor a generat încă o amânare, potrivit acestuia.

„Ne trebuie 1.000 de angajaţi, pentru că vorbim de 10 staţii şi un depou. Nu e simplu să întreţii 10 staţii, la fel şi în cazul depoului. Este destul de mult de lucru în continuare pentru a face recepţia respectivă”, a mai spus Ion Rădoi.

Termenul finalizării lucrărilor a fost plasat pe 30 iunie de către ministrul Transporturilor şi de către premierul Ludovic Orban.

Contactat de MEDIAFAX, ministrul Transporturilor, Lucoan Bode, nu a vrut să comenteze subiectul.

 

×
Subiecte în articol: magistrala 5