x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Loteriile online - De ce sunt unul dintre cele mai iubite jocuri de noroc din România?

Loteriile online - De ce sunt unul dintre cele mai iubite jocuri de noroc din România?

06 Iul 2021   •   09:00
Loteriile online - De ce sunt unul dintre cele mai iubite jocuri de noroc din România?

Industria iGaming este o sursă inepuizabilă de divertisment, care oferă și șansa de obținere a unor premii, majoritatea fiind sub formă de bani. Una dintre cele mai îndrăgite este cea de loterie.

 

Chiar dacă există multe jocuri de păcănele la casino care apar în topul preferințelor gamblerilor online, loteriile internaționale au atuurile lor. Pe lângă faptul că acest joc are un regulament simplu, el poate să fie practicat de oriunde, există numeroase versiuni pe care le poți testa, iar câștigurile posibile sunt incredibile, chiar dacă nu și foarte ușor de obținut.

 

Iată alte câteva motive pentru care loteriile au ajuns să fie un joc atât de îndrăgit, mai ales în România!

Adrenalina oferită

În cazul niciunui joc de noroc nu poți să știi cu siguranță care va fi rezultatul final al unui meci, unei partide, unei sesiuni. Cu toate acestea, la loterii, adrenalina este cu mult amplificată deoarece există o multitudine de combinații posibile. Folosindu-te de extragerile precedente poți să îți stabilești câteva tehnici pe care să le aplici, care te pot ajuta să-ți crești șansele de câștig.

 

Acest lucru este valabil și dacă îți alegi numerele de pe tichet pe baza periodicității lor de apariție. Dacă vrei să fii cât mai calculat și să faci o analiză care te poate ajuta să ai noroc mai des, atunci aplică un sistem sau o strategie. Există câteva care sunt dedicate sau adaptate pentru diverse tipuri de loterii, iar pentru a afla care este cea mai bună pentru tine, testează câteva, adaptează-le la loteria la care joci și la bugetul pe care-l poți investi.

 

După câteva bilete depuse strategic, vei putea stabili dacă respectiva tehnică de joc îți este utilă sau nu. În plus, vei avea mai puține șanse de a te lăsa “purtat de val” și vei evita alegerile impulsive, de moment. De asemenea, cu ajutorul unei tehnici îți controlezi și modul de joc și vei observa că vei deveni mai responsabil financiar, inclusiv în viața de zi cu zi.

Istoria câștigurilor legendare

De-a lungul zecilor de ani, de când loteria a început să fie promovată intensiv, au fost înregistrate câteva câștiguri remarcabile. Datorită acestora, tot mai multe persoane au început să facă mici investiții în câte unul sau două tichete depuse inițial la Loteria Română, contribuind astfel la creșterea valorii premiului cel mare.

 

Odată cu trecerea în online a loteriilor și apariția lor la cazinourile din România, mai ales a celor internaționale, publicul a început să fie și mai interesat de această categorie de jocuri de noroc. Noile versiuni au venit nu doar cu un interval diferit din care se extrag numerele, ci și cu mai multe sau mai puține numere extrase, cu evenimente care au loc de la din 5 în minute, la o dată sau de două ori pe săptămână. În plus, la anumite loterii, un eveniment presupune chiar și două extrageri.

 

Odată cu diversificarea opțiunilor, și premiile au început să fie mai mari, la fel ca numărul de jucători. Astfel, dacă vrei să ai mai multe șanse de reușită va trebui să te evidențiezi față de majoritate într-un fel anume. Dacă nu vrei să te bazezi pe stelele norocoase, folosește-te de o tehnică dedicată și crește-ți șansele de reușită.

Regulamentul simplu

Cel puțin în teorie, nimic nu este mai simplu ca depunerea unui bilet la o loterie, fie ea online, fie ea offline. Tot ce trebuie să faci este să alegi câteva numere, dintr-o anumită mulțime dată, să completezi datele necesare pe bilet și să îl depui. Cu toate acestea, “arta” stă în alegerea numerelor potrivite. Fiecare loterie în parte are câteva caracteristici aparte, după cum am menționat și anterior, pe care este recomandat să le știi pentru a face o alegere cât mai bună.

 

 

×