x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Bielda - un însemnat producător de mașini laser în România

(P) Bielda - un însemnat producător de mașini laser în România

09 Mar 2021   •   10:54
(P) Bielda - un însemnat producător de mașini laser în România

Bielda este un brand înregistrat la nivel european care a luat naștere din fuziunea experienței de aproximativ 10 ani de activitate pe piață. Cu echipe de ingineri, profesioniști și proiectanți în spate, Bielda furnizează utilaje industriale de ultimă generație la prețuri avantajoase și corecte.

 

Bielda - un partener de business de încredere

 

Pe scurt, Bielda este un producător de mașini laser. Compania oferă servicii de proiectare, dimensionare, transport, montaj, consultanță, instructaj, garanție și service. Mașinile proiectate au la bază ultimele inovații și dezvoltări în ceea ce privește domeniul fiber laser, astfel încât obțin o precizie a tăierii și un randament optim în utilizare.

 

Toate produsele oferă un grad de încredere ridicat, deoarece acestea sunt testate înainte de a fi scoase pe piață. Un avantaj important în ceea ce privește produsele și consumabilele  celor de la Bielda  este acela că le au în stoc și pot ajunge destul de rapid în posesia clientului.

 

Aceștia sunt orientați către parteneriate de lungă durată, în care încrederea are drept de câștig în prima poziție. Având experiența necesară în acest domeniu, pot oferi suport și informații foarte utile clienților în funcție de nevoile fiecăruia, deplasându-se la cerere în locațiile acestora. Toate echipamentele laser de la  compania Bielda sunt construite cu dispozitive inovatoare, de ultimă generație, cu funcții inteligente pentru a ușura munca celui care le folosește.

 

Mașină tăiere laser de înaltă precizie seria i3 - acest echipament adoptă un modul liniar de precizie ultra-high care oferă o eficiență  la tăiere.

 

Produsul conține un blat din marmură profesional, fiind ușor de întreținut, rezistent la acid și alcaline, la uzură și asigură stabilitatea preciziei în timpul funcționării.

 

Mașină de curățare a suprafețelor metalice cu laser Bielda BLC - este un echipament de curățare cu laser, care se folosește pentru îndepărtarea vopselelor, a stratului de oxidare, curățarea ruginii și a șuruburilor. Se folosește în industria auto, construcții navale, mașini și unelte de ultimă generație și alte industrii.

 

Prin folosirea mașinii de curățare cu laser piesele nu se deteriorează, curățarea este sigură și totodată prietenoasă cu mediul înconjurător.

 

Mașină sudură laser Bielda BLW - În comparație cu sudarea tradițională, sudura cu mașina laser crește de două ori mai mult capacitatea și viteza. Costurile de procesare sunt reduse cu până la 30%, iar costurile la energia electrică se reduc cu până la 80%.

 

Este foarte ușor de folosit și este utilizată pentru sudarea oțelului inoxidabil, aluminiului, aur, argint, titan și așa mai departe. Cât despre funcționalitatea sa, aceasta poate fi personalizată pentru toate tipurile de piese.

 

Suntem în secolul vitezei, unde majoritatea persoanelor își doresc să construiască cât mai rapid anumite lucruri, iar tehnologia avansată vine în ajutorul nostru cu o multitudine de produse, materiale cu anumite funcții care ne sunt de mare folos și cu care putem scurta vizibil timpul de lucru. Bielda este una dintre companiile de top din țară care oferă clienților servicii și produse de înaltă calitate.

 

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul oficial bielda.com, e-mailul contact@bielda.com sau numărul de telefon 0757 100 646.

 

 

 

 

 

 

×