x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) EcoDrill pune la dispoziție servicii de foraje pentru puțuri de apă

(P) EcoDrill pune la dispoziție servicii de foraje pentru puțuri de apă

10 Mai 2021   •   11:36
(P) EcoDrill pune la dispoziție servicii de foraje pentru puțuri de apă

Forajele sunt activități foarte cunoscute în România, însă nu toate firmele se pot ocupa cu foraje pentru puțuri de medii și mari adâncimi. Studierea și analizarea în detaliu a zonei unde se va face forajul este foarte importantă, pentru a evita ca apa să ajungă la destinație cu imperfecțiuni. EcoDrill are servicii de foraje pentru puțurile de apă de medii și mari adâncimi, utilizând echipamente corespunzătoare, în scopul de a extrage apa foarte curată.

Definirea zonei, tipul de sol din locul respectiv, cea mai apropiată distanță dintre un râu sau lac și locul unde va ajunge apa, împreună cu cea mai apropiată sursă de foraj sunt importante detalii care duc la stabilirea echipamentului ce va fi folosit. Cu alte cuvinte, este necesară o echipă completă, cu experiență și toate accesoriile pentru a stabilii aceste detalii.

Firma care se ocupă cu foraje de apă, Eco Drill, va cerceta în detaliu zona completă înainte de a face procesul de foraj. Adâncimea apei va desemna ce echipamente se folosesc, pentru a se asigura că apa ajunge în gospodărie sau în orice locație, fără imperfecțiuni. Procesul este destul de complicat în cazul apei de adâncime mică, deoarece aceasta este cea mai predispusă la contaminare.

Apa de adâncime mică se obține evident, cel mai ușor, însă riscul de a fi contaminată este foarte mare. Eco Drill se poate ocupa în totalitate de obținerea apei din puțurile de mari adâncimi, chiar dacă procesul este mai complex. Apa are risc foarte mic de contaminare, impuritățile neajungând la aceasta.

EcoDrill are servicii de foraje pentru puțuri de apă, pompe de căldură, buldoexcavatoare, încălzire prin pardoseală, panouri solare termice și sisteme de pompare.

Pompele de căldură sunt ideale dacă urmărești economia pe perioada sezonului rece

Acestea au capacitatea de a extrage energie din sol sau din apele subterane. Aceste pompe de căldură funcționează tot prin ajutorul unui foraj.

Buldoexcavatoarele sunt exact ce ai nevoie atunci când urmărești punerea bazelor unei construcții. Utilajele de la ecodrillforaje.ro dispun de cupă de 300 mm, cupă de 600 mm, cupă de 900 mm, cupă de taluzare, picon JCB și lame de zăpadă. Acestea sunt de mare ajutor atunci când dorești să extragi o cantitate mare de pietriș sau alte componente din sol sau doar să îndepărtezi zăpada de pe o distanță mare.

Încălzirea prin pardoseală este mai recomandată ca metodă, pentru a păstra confortul termic la camere aflate la parter, în spații mari sau în încăperi cu deschidere către casa scărilor. Este o metodă eficientă și emană căldura uniform pe toată suprafața, ceea ce va duce și la un consum mic de energie pe termen lung. Un calorifer simplu, pentru perete, încălzește zone mici și acest lucru duce la un consum mare și constant de energie și combustibil.

EcoDrill are foraje pentru puțuri de apă și alte servicii ce pot fi contractate prin telefon la numărul specificat pe site, prin email la office@ecodrillforaje.ro, prin fax sau prin formularul de contact disponibil pe site.

 

×
Subiecte în articol: EcoDrill