x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) KRUK te învaţă cum să eviţi executarea silită de către bancă!

(P) KRUK te învaţă cum să eviţi executarea silită de către bancă!

16 Feb 2021   •   14:09
(P) KRUK te învaţă cum să eviţi executarea silită de către bancă!

Datoriile neachitate sunt un motiv important de stres pentru orice persoană care se află în situaţia în care nu găseşte soluţii de rezolvare.

Mulţi aflaţi în astfel de situaţii au ajuns să înţeleagă chiar şi ce înseamnă executare silită, confruntându-se la un moment dat cu acest proces. Băncile nu vor permite la nesfârşit ca un client cu datorii  să nu îşi plătească creditele. Furnizorii de utilităţi, servicii sau bunuri, nu vor permite ca facturile să rămână neachitate timp îndelungat.

În consecinţă, puşi în fata procedurii de executare silită de către bancă, experienţa debitorilor va avea repercusiuni care afectează financiar şi psihic. Acesta este cel mai trist scenariu în care se poate afla ca protagonist principal o persoană cu datorii. Partea bună constă în faptul că se poate evita.

KRUK România SRL are soluţii eficiente pentru evitarea problemelor generate de datorii

Nicio datorie nu este o problemă atât timp cât se plăteşte la timp. Există oameni care dacă nu fac datorii, nu îşi pot asigura un tratament costisitor sau nu pot să renoveze o casă. Bineînţeles, exemplele sunt numeroase şi, uneori de neînţeles, având în vedere că există şi categoria celor care se îndatorează pentru a-şi alimenta viciile (jocuri de noroc, de exemplu, de care sunt dependenţi).

Problemele apar când datoriile nu mai pot fi stinse. Somaţiile de plată curg, dar soluţiile întârzie să apară. În astfel de situaţii, numeroase instituţii care nu reuşesc să îşi recupereze banii, plasează această sarcină unei companii care asigură servicii de colectare creanţe. La KRUK România SRL apelează instituţii bancare, operatori de cablu şi telefonie, corporaţii diverse care urmăresc să recupereze sume de bani de la debitori, pentru servicii sau bunuri variate.

Foarte important este ca debitorii să înţeleagă că înştiinţarea prin care celor cu datorii li se aduce la cunoştinţă că acestea le vor fi gestionate de KRUK nu este motiv de panică. Agenţii KRUK sunt empatici cu clienţii şi îi ajută să depăşească cu bine situaţia în care se află, asigurându-le sprijin până la stingerea datoriilor. Există şi o condiţie, pentru că acest lucru să se întâmple. Clienţii trebuie să fie deschişi la comunicarea cu reprezentanţii KRUK. De fapt, comunicarea între cele două părţi este cheia reuşitei în astfel de cazuri.

Angajamentul de plată pe care compania îl propune clienţilor săi este gândit să avantajeze persoanele cu datorii. Este greşit să se presupună că prin acest angajament se obligă la plata unei anumite rate lunare, într-o sumă prestabilită de companie. Cei care au dosare KRUK ştiu cel mai bine ce venituri lunare au şi tot ei îşi vor stabili ratele în funcţie de acestea. Faptul că fiecare client îşi stabileşte cuantumul ratei, contribuie major la relaxarea situaţiei în care se afla acesta.

Mai mult decât atât, faptul că firma asigură o modalitate de plată la îndemână, uşor de înţeles şi aplicat, se constituie într-un alt avantaj important pentru clienţi. Ratele pot fi plătite pe o platformă intuitivă, simplu de accesat şi de parcurs. Platforma E-KRUK.ro este aliatul celor care doresc să îşi stabilească rate avantajoase, să plătească online, să fie la zi cu informaţiile despre datoriile pe care le au şi, de ce nu, să participe la concursurile cu premii atractive pe care KRUK le organizează periodic.

 

×