x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Mașina potrivită pentru tine poate fi la AutoDel!

(P) Mașina potrivită pentru tine poate fi la AutoDel!

04 Aug 2021   •   12:14
(P) Mașina potrivită pentru tine poate fi la AutoDel!

Achiziționarea mașinii ideale poate fi o reală bătaie de cap. De multe ori bugetul și dorințele nu se potrivesc și astfel ajungi să cumperi ceva ce nu îți place. Pentru această problemă, soluția este cumpărarea unui autoturism second hand.

Mașina potrivită pentru tine poate fi la AutoDel!

Autodel este o firmă ce se ocupă cu vânzarea autoturismelor, motocicletelor și autoutilitarelor. Dacă ceea ce cauți nu este listat pe site-ul autodelrulate.ro poți solicita aducerea unei mașini la comandă. Gama variată de autoturisme poate îndeplini cu succes criteriile unui șofer experimentat sau a unuia la început de drum.

Firma îți poate aduce la cerere mașina pe care ți-o dorești, prin simpla introducere a detaliilor necesare pe site. În cazul în care vrei să cumperi o mașină deja existentă, poți căuta tot pe site. Printre cele mai căutate autoturisme se numără cele marca Volkswagen sau Toyota sh Suceava. Poți căuta cele mai cunoscute branduri de mașini, respectiv Audi, BMW, Mercedes, Opel, Skoda, cât și Chevrolet, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Chrysler, Hyundai sau Infiniti.

În funcție de cererile clienților, AutoDel aduce mașinile solicitate

Disponibilitatea lor se poate verifica pe site-ul autodelrulate.ro sau la reprezentanță. În cazul în care nu ești din zonă, poți căuta toate detaliile pe site, fără să fie nevoie să te deplasezi. Toate mașinile pe care le pun spre vânzare sunt verificate tehnic și le sunt efectuate o serie de teste riguroase. Acest lucru te asigură că problemele tehnice nu vor apărea prea curând.

Mașina potrivită pentru tine poate fi la AutoDel! Firma pregătește autoturismul și din punct de vedere estetic. Deși sunt mașini second hand, acestea arată și funcționează asemenea celor noi. Fiecare autoturism va avea parte de o curățare intensă, de o verificare tehnică, iar mai apoi va fi pusă în vânzare. Cu alte cuvinte, prețul său va fi asemenea unei mașini second hand, dar aspectul și modul de funcționare ca ale uneia noi.

Deplasarea la sediul firmei înseamna totodată și beneficierea de un test drive. Testul se face gratuit și te ajută să alegi eficient și practic mașina pe care să o cumperi. Confortul de la volan, stilul mașinii și modul în care aceasta merge vor fi doar câteva dintre aspectele pe care le vezi. În acest fel, poți alege mai ușor un autoturism care să se potrivească nevoilor tale.

Mașinile care formează o „alegere bună” sunt recomandate de cele mai multe ori de specialiștii din echipă. Pe site-ul autodelrulate.ro vei vedea și câteva recomandări de care poți ține cont atunci când alegi mașina. Gama largă de autoturisme și autoutilitare rulate, întreținute excelent, testate și verificate riguros din punct de vedere tehnic îți va face mai facilă cumpărarea.

Dacă totuși ai navigat printre rezultatele existente pe site și nu ai găsit încă autoturismul ideal, poți solicita aducerea lui pe comandă. Pentru detalii suplimentare apelează la numerele de telefon de pe site sau la adresa de e-mail contact@autodel.ro. În scurt timp poți avea mașina visurilor tale!

 

×