x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Profită de avantajele unui serviciu închirieri auto de calitate! Alege EvoGo!

(P) Profită de avantajele unui serviciu închirieri auto de calitate! Alege EvoGo!

15 Iul 2021   •   11:27
(P) Profită de avantajele unui serviciu închirieri auto de calitate! Alege EvoGo!

Automobilul a revoluționat lumea și continuă să ofere o alternativă de mobilitate avantajoasă. Poți conduce oricând spre orice destinație preferată la volanul unui automobil ales de tine. O mașină îți oferă astfel libertatea de mișcare dorită și te ajută în rezolvarea treburilor zilnice. Pe de altă parte o mașină personală implică anumite cheltuieli. Acestea pot fi impozite și taxe de drum, plata asigurărilor auto, schimbare anvelope și verificare ITP sau cheltuieli de service. Alternativa la toate aceste obligații este un serviciu de închirieri auto de calitate.

 

EvoGo.ro îți oferă variante accesibile și rapide de a închiria un automobil atunci când dorești. Fie că vrei să-l utilizezi în scop personal sau ai nevoie de mai multe mașini pentru firmă, ai la dispoziție variante eficiente și avantajoase de rent a car. Închirierea auto aduce multe beneficii, mai ales pe termen lung.

 

Beneficiază de soluții eficiente și flexibile de închiriere auto!

 

În prezent companiile de rent a car oferă servicii rapide și eficiente, ce vin în ajutorul clienților. EvoGo îți oferă o modalitate ușoară și rapidă de a închiria vehiculul pe care îl dorești. Pentru rezervare nu e nevoie să plătești niciun avans. Aceasta poate fi făcută de pe telefon sau online, de oriunde dorești. Poți alege astfel dintr-o gamă variată de vehicule de la unii dintre cei mai populari producători auto. Ai la dispoziție o flotă diversificată, pornind de la autoturisme compacte și economice ideale pentru traficul din București sau din alte orașe mari, până la limuzine luxoase și confortabile sau SUV-uri sigure și impunătoare.

 

În cazul închirierii unui autoturism pe termen lung avantajul major al închirierii constă în faptul că plătești doar o singură taxă lunară. Aceasta acoperă toate acele responsabilități pe care le are un proprietar auto. Compania de închirieri se asigură că toate vehiculele sunt în stare perfectă de funcționare, cu asigurările plătite, cu ITP-ul la zi, cu anvelopele sezoniere montate, având rovigneta inclusă și asistență tehnică sau service asigurate indiferent de problemă.

 

Costurile de întreținere dispar, nu mai trebuie să plătești asigurări auto, schimbare pneuri, rovignetă sau service. Totul este cuprins într-o singură taxă lunară accesibilă și avantajoasă. Te vei bucura de confortul și plăcerea condusului la bordul unui automobil modern și sigur, ales de tine.

 

Atunci când deții o firmă, beneficiile sunt de partea ta. Poți opta pentru mai multe soluții de închiriere cum ar fi închirierea pe termen lung sau în sistem de leasing operațional. În acest fel ai la dispoziție o flotă de mașini sigure și moderne, la costuri avantajoase. Poți beneficia deasemenea  de reduceri semnificative de preț în funcție de perioada aleasă.

 

Fiind un cost fix lunar, bugetul firmei tale va fi mai bine gestionat, știind exact cât ai de plată în fiecare lună pentru acest tip de serviciu. Deasemenea, este mult mai rentabil să închiriezi o mașină doar pentru perioada în care ai nevoie de un asemenea serviciu.

 

 

Bucură-te de avantajele unui serviciu de închirieri auto de calitate

 

Închirierea unei mașini îți oferă în primul rând libertate de mișcare. Poți ajunge oriunde vrei, oricând vrei, un model auto pe care îți place să-l conduci. Costul închirierii este unul accesibil  și ai posibilitatea să optezi pentru un anumit model în funcție de nevoi. De exemplu, dacă ai nevoie să efectuezi câteva drumuri prin oraș, ai opțiunea să alegi un model economic și confortabil iar dacă dorești să pleci cu familia la drum lung, poți  alegi un automobil cu suficient spațiu pentru toți membrii familiei tale.

 

Pentru a veni în sprijinul șoferilor, preluarea mașinii se poate face de oriunde din București sau de la aeroportul Otopeni fără nicio taxă suplimentară. De asemenea, predarea mașinii se poate realiza și către unul dintre agenții companiei de închirieri auto, la un loc stabilit de comun acord.

 

EvoGo îți oferă toate aceste posibilități atunci când optezi pentru oferta sa. Atunci când alegi o perioadă mai lungă de închirieri, beneficiezi de reduceri și oferte speciale. Tot confortul este asigurat. Dispui de un serviciu rapid, flexibil și avantajos din toate punctele de vedere. Rezervă acum mașina pe care o dorești și profită de libertatea de a conduce spre orice destinație!

×