x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) TRANSCAR SRL –  servicii europene de transport și închiriere  autocare și microbuze!

(P) TRANSCAR SRL –  servicii europene de transport și închiriere  autocare și microbuze!

26 Apr 2021   •   11:39
(P) TRANSCAR SRL –  servicii europene de transport și închiriere  autocare și microbuze!

TRANSCAR SRL este o companie de transport intern și internațional care are o experiență de peste 18 ani în domeniul transporturilor de pasageri. Cu ajutorul acestei companii puteți cu ușurință să contractați și servicii profesionale de inchirieri autocare și inchirieri microbuze.

            Serviciile companiei sunt disponibile în următoarele localități: București, Ilfov, Alexandria, Roșiori de Vede, Videle, Turnu Măgurele și Zimnicea. Pentru că deținem o flotă de autocare și microbuze foarte moderne, vă recomandăm să colaborați cu noi pentru servicii de închiriere transport pentru concedii, excursii copii sau transport angajati. Autocarele sunt marca Mercedes, Isuzu sau Iveco. Prețurile includ combustibilul necesar, șoferul și taxele pentru asigurări.

            Serviciile companiei TRANSCAR SRL se adresează atât grupurilor mari de persoane cât și celor mai mici. Autocarele au capacități diferite între 29 și 52 sau 55 de locuri. Foarte multe familii numeroase care doresc să realizeze concedii împreună au apelat la serviciile companiei noastre închiriind microbuze moderne.

 

            Servicii de transport pentru evenimente deosebite.

            Compania TRANSCAR SRL vă oferă posibilitatea de a închiria microbuze sau autocare de capacitate diferită pentru a realiza într-un mod plăcut și elegant transportul pentru diferite evenimente: diferite petreceri, nunți sau botezuri. Colaborăm cu șoferi profesioniști care au foarte mulți ani de experiență în trecut.

            Dacă doriți să organizați excursii cu copiii oriunde în țară pentru a vizita muzee, castele, orașe istorice sau diferite locuri frumoase, oferta noastră de închirieri autocare moderne este disponibilă oricând pentru dumneavoastră.

            Acest lucru este valabil și pentru persoanele care doresc să organizeze excursii în străinătate. Călătorim oriunde împreună pentru a realiza o vacanță de neuitat!!

            Autocarele companiei TRANSCAR SRL sunt dotate cu aer condiționat, toalete la bord, lumini de citire, WI-FI, sisteme de sonorizare DVD. Va fi o călătorie foarte reușită dacă decideți să colaborați cu noi.

            Servicii de transport persoane la locul de muncă.

            Dacă ați deschis de curând o fabrică la marginea orașului sau în afara lui sau dacă ați fost nemulțumit de serviciile ultimei companii cu care ați avut un contract încheiat, nu trebuie să vă faceți prea multe probleme. Putem prelua noi grija transportului salariaților dumneavoastră până la locul de muncă.

            Nu investiți în parcuri auto noi pentru acest lucru. Este suficient să ne contactați telefonic sau la adresa de mail postată pe site pentru a discuta în detaliu oferta noastră de servicii profesionale de transport.

            Oferta TRANSCAR SRL mai include și servicii de transport la sau de la aeroport, servicii de transport business precum și servicii de transport ecumenic. Chiar și pentru alte tipuri de evenimente sau transport pasageri putem discuta cu dumneavoastră. Suntem flexibili și găsim cu ușurință o soluție pentru nevoile dumneavoastră în domeniul transportului de persoane. Oferta noastră este valabilă pentru grupuri de minim 18 persoane.

            Pe site-ul companiei noastre este postat un formular online de închiriere autocare sau microbuze. Acolo există rubrici pentru toate detaliile grupului dumneavoastră. Vă rugăm să îl completați și apoi să îl direcționați către noi pentru a verifica disponibilitatea flotei pentru data la care aveți nevoie de serviciile noastre.

            Așteptăm să ne cunoaștem cât mai curând și să pornim la drum împreună!!

             

           

           

 

×