x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Utilizați anvelope de calitate de pe Anvelopejantealiaj.ro  potrivite anotimpului în care ne aflăm!

(P) Utilizați anvelope de calitate de pe Anvelopejantealiaj.ro  potrivite anotimpului în care ne aflăm!

03 Mar 2021   •   17:04
(P) Utilizați anvelope de calitate de pe Anvelopejantealiaj.ro  potrivite anotimpului în care ne aflăm!

Vremea începe ușor, ușor să se încălzească și ne apropiem cu pași repezi de primavară și de momentul în care trebuie să încălțam autoturismele, cu acele anvelope vara potrivite.

Anvelopele, fie că este vorba despre cele de vară ori despre cele de iarnă, sunt extem de importante datorită faptului că, acestea sunt singurul contact direct al unui autovehicul, cu asfaltul, cu partea carosabilă.

Un set de pneuri de calitate, poate face diferență într-o situație limită, atunci când o mașină poate să fie scăpată de sub control într-un viraj, ori în momentul în care este absolută nevoie de o frânare urgentă. Anvelopele trebuie să fie nu doar de calitate, dar trebuie înlocuite și periodic, chiar dacă aparent au un profil bun. Cu timpul, că multe alte materiale, chiar și anvelopele își pierd din proprietăți, ceea ce înseamnă că, eficiența lor pe drum uscat, umed, cu zăpadă sau gheață, nu își vor mai putea face treaba așa cum ar trebui în mod normal.

Pentru ca eficiența să fie maximă, nu numai că vârsta sau rulajul anvelopelor sunt lucruri importante, ci și tipul lor.

Un set de anvelope vara este dedicat acelei perioade în care temperaturile de afara sunt peste 7 grade Celsius iar un set de anvelope de iarnă este dedicat pentru acea perioadă din an în care media temperaturilor este de sub 7 grade Celsius. Mai există și acele anvelope mixte, care se pot utiliza pe tot parcursul anului, însă nu excelează precum cele dedicate funcționează în funcție de sezonul respectiv de temperatură pentru care sunt fabricate.

Anvelopele de vară nu garantează o tracțiune favorabilă pe timpul sezonului rece, tocmai pentru simplul fapt că sunt confecționate din materiale ceva mai tari, astfel încât la o temperatură ridicată, să poată asigura flexibilitatea necesară. La temperaturi scăzute, o anvelopă de vară se vă întări ceea ce vă afecta considerabil manevrabilitatea și distanta de frânare. În plus în momentul în care temperaturile scad, exista prevederi legale în ceea ce privește trecerea la anvelopele de iarna.

Pentru a fi complet sigur că alegerea făcută este potrivită pentru nevoile dumneavoastră, Anvelopejantealiaj.ro vă oferă nu numai anvelope de vară, iarnă sau mixte de cea mai bună calitate, dar vă oferă și consulatanta necesară, având astfel siguranță că produsele comandate să fie conform nevoilor pe care le aveți. Fiți pregătiți pentru orice drum indiferent de condițiile meteo, cu un set de anvelope de calitate și cu siguranță nu vei întâmpină nici o problemă în acest sens.

Nu neglijați starea și calitatea anvelopelor de pe mașină dumneavoastră, și astfel veți putea avea parte de drumuri lungi și sigure, fără nici un fel de grijă. Și nu trebuie să omitem nici utilizarea anvelopelor potrivite pentru sezonul un care ne aflăm, tot pentru siguranță bineînțeles. Un set de anvelope de calitate și cu o vârstă potrivită, vă pot menține atât pe dumneavoastră cât și pe pasageri în deplină siguranță, precum și pe ceilalți participanți ai traficului.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați magazinul online Anvelopejantealiaj.ro, să alegeți anvelopele potrivite în funcție de specificațiile din cartea autotursimului, specificații precum înălțime, lățime sau diamentru, și așa mai departe și în numai o fracțiune de secundă toate produsele compatibile vor fi afișate.

 

×