x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Parteneriate între touroperatori și bancheri

Parteneriate între touroperatori și bancheri

de Diana Scarlat    |    10 Iul 2019   •   06:08
Parteneriate între touroperatori și bancheri
Sursa foto: haveseen/Getty Images/iStockphoto

Rezervările la agențiile de turism și plățile pentru vacanțe se pot face acum direct de pe telefonul mobil. Parteneriatele agențiilor de turism cu operatorii de carduri bancare permit și eșalonarea plăților, în mai multe rate. Putem economisi timp prețios, dar și bani, dacă în loc de a merge la agenția de turism și la bancă, folosim aplicațiile telefoanelor mobile și cardurile bancare.

 

Un nou astfel de patreneriat a fost lansat în această vară, pentru românii care vor să-și cumpere vacanțe. Până la 1 septembrie, românii își pot plăti următorul concediu cu ajutorul unui card care permite achiziția cu plata eșalonată, în rate stabilite de touroperator. Prin parteneriat se oferă și un discount de 5% la pachetele pentru vacanța de vară și circuitele din oferta turoperatorului partener, dar și premii constând în vacanțe la un hotel de cinci stele din Belek, Antalya, în cadrul tombolei campaniei. Turoperatorul vine astfel în întâmpinarea celor care preferă achiziția și plata online, după ce a constatat că turiștii care preferă această variantă sunt persoane active, cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani, din mediul urban, în proporție de 75%, care preferă, preponderent, vacanțe de peste 750 de euro de persoană.

Facilități pentru călătorii în străinătate

“Tehnologia Revolut le permite utilizatorilor să plătească oriunde în lume la un curs de schimb valutar excelent și să își controleze bugetul de vacanță direct din aplicație, cu doar câteva apăsări de buton”, explică Irina Scarlat, Country Manager Revolut România. Cardul le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în câteva minute, direct din aplicație, să deţină şi să schimbe 29 de monede în aplicaţie la un curs de schimb valutar excelent şi să cheltuie bani în întreaga lume, în peste 140 de monede, fără taxe şi comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau Mastercard.

 

Prin parteneriatul cu Paralela 45 ne propunem să fim mai aproape de românii care pleacă vara aceasta în vacanță și să le oferim cea mai bună soluție financiară.

Irina Scarlat, Country Manager Revolut România

 

×