x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Proprietarul celui mai mare brand românesc de bere vinde un teren în Iași, evaluat la circa un milion de euro

Proprietarul celui mai mare brand românesc de bere vinde un teren în Iași, evaluat la circa un milion de euro

20 Feb 2020   •   12:10
Proprietarul celui mai mare brand românesc de bere vinde un teren în Iași, evaluat la circa un milion de euro
Sursa foto: facebook

Omul de afaceri Vasile Ciobanu, proprietarul Albrau, ce mai mare brand românesc de bere, și a avut și fabrica Zimbru, vinde un teren de 31.000 de metri părtați. Proprietatea este situată în zona șoselei Iași-Tomești, prețul de vânzare ridicându-se la un milion de euro. 

El a început să investească în imobiliare, fiind și proprietarul hotelului Zimbru, aflat pe platforma fostei fabrici de bere Zimbru, al cărui proprietar a fost până în urmă cu câțiva ani. 

Vasile Ciobanu se află în TOP 500 Forbes cei mai bogați români. Acum un deceniu acesta avea o avere estimată la 20 milioane de euro. La începutul acestui an a început un proiect imobiliar în apropierea hotelului JW Marriott din București, iar acum doi ani a achiziționat hotelul Mirage din Snagov. El mai deține și complexul Dobrun din Slănic Moldova și Victoria din Onești. Compania Albrau Prod arre o valoarer de circa 8 milioane de euro. 

bzi.ro

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: vasile ciobanu albrau bere zimbru iasi teren