x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Sindicatele si conducerea IMGB au ajuns la un acord. Ce măsuri compensatorii se vor aplica

Sindicatele si conducerea IMGB au ajuns la un acord. Ce măsuri compensatorii se vor aplica

07 Mar 2020   •   08:19
Sindicatele si conducerea IMGB au ajuns la un acord. Ce măsuri compensatorii se vor aplica
Sursa foto: Victor Stroe

Conducerea Doosan IMGB și sindicatele din companie au ajuns la un acord privind măsurile compensatorii ce urmează a fi acordate salariaților ca urmare a închiderii operaționale, informează compania.

Angajații vor beneficia de o sumă fixă în valoare de 20.000 de lei, la care se adaugă salariul de bază pentru o durată de 12 luni. În plus, angajații cu o vechime mai mare de 25 de ani în companie vor mai beneficia de 75% din salariul de bază.

În ultimele trei săptămâni, conducerea Doosan IMGB a discutat cu reprezentanții sindicatelor măsurile compensatorii. Totodată, conducerea companiei i-a asigurat de întregul suport oferit angajaților în găsirea unui nou loc de muncă. Urmare a efortului depus până acum în acest sens, compania a primit deja pentru angajați multiple oferte din partea altor angajatori în domeniul producției, precizează comunicatul..

Salariații Doosan IMGB au protestat, marți, în fața Guvernului, împotriva deciziei companiei Doosan Heavy Industries de a închide fabrica.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: imgb