x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Testează-ți potențialul în afaceri și câștigă și bani

Testează-ți potențialul în afaceri și câștigă și bani

04 Feb 2021   •   16:19
Testează-ți potențialul în afaceri și câștigă și bani

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat ”Money is Funny”, un concurs dedicat celor cu spirit de antreprenor, cu vârsta peste 18 ani, care au idei de business inovative ce pot fi vândute în sistem franciză.

Cei care participă la concurs pot câștiga premii în valoare totală de 50.00 de lei.

Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, iar câștigătorii vor fi aleși pe baza următoarelor criterii de selecție: eligibilitatea proiectului, originalitatea ideilor și a abordării, aplicabilitatea ideii de afacere în viața reală.

Comisia de evaluare va fi alcătuită din experți din domeniul antreprenorial, academic și economic.

”Competiția de idei de afaceri inovative îi provoacă pe cei pasionați de domeniul antreprenorial să vină cu propuneri de idei de business cât mai îndrăznețe cu care să convingă juriul că merită unul dintre premiile puse în joc. Indiferent că vorbim despre agricultură, turism sau comerț, medicină sau  inginerie, așteptăm idei cât mai realiste, inovatoare și sustenabile”, a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Concursul se desfășoară în perioada 3 februarie – 30 iulie 2021.

Aplicațiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2020, prin intermediul formularului de înregistrare aflat pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Partener media: ”BURSA” – Ziarul oamenilor de afaceri

 

×