x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii A fost semnat contractul de modernizare a DN 2L Soveja-Lepșa. La cât se ridică valoarea lucrărilor

A fost semnat contractul de modernizare a DN 2L Soveja-Lepșa. La cât se ridică valoarea lucrărilor

27 Iul 2020   •   14:15
A fost semnat contractul de modernizare a DN 2L Soveja-Lepșa. La cât se ridică valoarea lucrărilor

Contractul de proiectare şi execuţie a DN 2L Soveja - Lepşa a fost semnat cu Asocierea Lemacons SRL - Citadina 98 SA - Trameco SA, a anunţat,  Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC).

La eveniment au participat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai managementului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Drumul naţional DN 2L face legătura între DN 2 (E 85), din care se desprinde la km 200+600 (în zona localităţii Tişiţa) şi DN 2D, pe care îl intersectează la km 73+780, în localitatea Lepşa.

Valoarea contractului se ridică la 126.778.219,70 lei, cu TVA, iar durata de realizare este de 30 luni, din care şase luni proiectare şi 24 luni execuţie. Perioada de garanţie a lucrărilor este de cinci ani. 

×
Subiecte în articol: dn2l soveja lepsa modernizare