x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Cargus investește peste un milion de euro în extinderea flotei

Cargus investește peste un milion de euro în extinderea flotei

28 Iul 2021   •   19:00
Cargus investește peste un milion de euro în extinderea flotei
Sursa foto: facebook

Cargus, companie de curierat care operează pe piața românească de 30 de ani, investește peste 1 milion de euro în extinderea flotei cu 58 de autovehicule Ford până la finalul anului, printr-un parteneriat cu Țiriac Auto, distribuitor autorizat al mărcii Ford.

Cargus a preluat în ultimile două zile 38 de autovehicule Ford Puma, primul model hybrid produs în România, la fabrica Ford din Craiova. Restul unităților Ford vor veni într-un mix de modele: Puma, Kuga, Focus și Mondeo. Acestea vor fi livrate de Țiriac Auto pe parcursul următoarelor luni.

Cele 38 de autoturisme Ford Puma au fost preluate miercuri chiar de către viitorii utilizatori, din echipa națională Cargus, de la sediul Țiriac Auto, din Bd. Expoziției Nr.2, București.

Cargus este cea mai experimentată companie de pe piața de servicii de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat persoanelor fizice și juridice printr-o rețea națională de 56 centre Ship & Go, unde clienții pot ridica sau depune colete spre livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 centre operaționale și o echipă de peste 2.450 curieri care efectuează peste 40 milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de fondul de investiții Mid Europa Partners, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat anul trecut o creştere de 20% a volumului de vânzări și a făcut investiții de 12 milioane de euro.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cargus