x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Dacia prelungește contractul de închiriere pentru Pitești Industrial Park

Dacia prelungește contractul de închiriere pentru Pitești Industrial Park

02 Feb 2021   •   12:30
Dacia prelungește contractul de închiriere pentru Pitești Industrial Park

Automobile Dacia prelungește pe 10 ani contractul de închiriere pentru Pitești Industrial Park. Acesta este unul dintre cele mai mari centre de distribuție a pieselor de schimb și accesoriilor auto ale grupului Renault din afara Franței. Compania administrază complexul din 2010.

Terenul are o suprafață de 69.000 mp și este deținută de societatea Globalworth. Se află în localitatea Oarja, judeţul Argeş, la 10 km de Piteşti, pe autostrada A1. Proiectul a primit o certificare Green Edge. 

"În plus faţă de colaborarea logistică, în 2019, Globalworth a început o colaborare pe termen lung cu grupul francez şi în sectorul de birouri, oferind-i o soluţie optimă de spaţiu de birou. Sediul companiei din România, Renault Bucharest Connected, situat în partea de vest a Bucureştiului, se întinde pe o suprafaţă de 58.000 mp şi include spaţii de birouri şi un centru de design. Renault Bucharest Connected are acces excelent, fiind situat în apropierea rutelor de transport public care deservesc întregul Bucureşti. Clădirea oferă, de asemenea, acces uşor la Piteşti Industrial Park şi la Centrul Tehnic Titu, prin autostrada A1", arată Globalworth.

Societatea are în portofoliu suprafețe toatle de 233.098 mp în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti. Globalworth este o companie imobiliară prezentă în România și Polonia, listată la Bursa din Londra, pe segmentul AIM. Portofoliul său se ridică la circa 3 miliarde de euro. 

×
Subiecte în articol: globalworth Dacia