x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Depozitarul Central distribuie dividende pentru acționarii mai multor societăți

Depozitarul Central distribuie dividende pentru acționarii mai multor societăți

07 Iun 2021   •   09:34
Depozitarul Central distribuie dividende pentru acționarii mai multor societăți
Sursa foto: Rawpixel/Getty Images/iStockphoto

Depozitarul Central distribuie dividende pentru acţionarii Oil Terminal (OIL) în ntervalul 7 iunie 2021 - 7 iunie 2024. Valoarea dividendului brut este de 0,0027 lei.

Acţionarii care beneficiază de acestea sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 18 mai 2021. Totodată, acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru cei care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale BCR SA din întreaga ţară.

Depozitarul Central mai distribuire dividende pentru acționarii OMV Petrom. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,031 lei. Beneficiarii sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 14 mai 2021.Cei care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemuluiRoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale BRD-GSG SA din întreaga ţară.

Vor fi distriibuite dividende şi pentru Transilvania Broker de Asigurare SA (TBK). Emitentul va plăti acţionarilor dividendele aferente anului 2020, utilizând serviciul naţional lansat de Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 1,72 lei. Cei care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la 19 mai 2021. Pentru acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, iar pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale BCR SA din întreaga ţară.
 

×