x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Locuri de muncă. Altex anunță peste 1.000 de angajări la nivel national

Locuri de muncă. Altex anunță peste 1.000 de angajări la nivel national

02 Iul 2020   •   11:45
Locuri de muncă. Altex anunță peste 1.000 de angajări la nivel national

Lanțul de retail electro-IT Altex anunță că va angaja peste 1.000 de persoane pentru a susține extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național.

Pozițiile deschise sunt variate și sunt disponibile în magazinele din toată țara, dar și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Altex România asigură tuturor noilor angajați sesiuni de induction, dar și training-uri de perfecționare sau specializate (training tehnologii produse și servicii, vânzări, consultanță comercială etc.). De asemenea, angajații beneficiază și de bonusuri de performanță acordate în funcție de calitatea suportului acordat. Altex are 125 magazine deschise în țară.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: altex