x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Crina Abrudan

Astăzi e ziua ta, Crina Abrudan

de Ramona Vintila    |    18 Ian 2013   •   00:01
Astăzi e ziua ta, Crina Abrudan

Cunoscuta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 Crina Abrudan a împlinit ieri 35 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”.

“Sunt surprinsă uneori să văd că norocul există în vieţile altora, pentru că mie nu mi s-a întâmplat, chiar mă consider ghinionistă”

“Eu zic că nu am avut şi nu am niciodată noroc. Ba chiar sunt surprinsă uneori să văd că norocul există în vieţile altora, pentru că mie nu mi s-a întâmplat, chiar mă consider o ghinionistă. Dar nu e totul pierdut, poate în viaţă o să mi se întâmple de acum înainte să am noroc. Am avut momente frumoase în viaţă, momente de fericire, dar nu cred că s-au datorat norocului. În cariera mea, personajul principal a fost munca. Şi răbdarea.

Mă situez undeva la mijloc. Nu cred că nu există miracole, dar nici nu mă ghidez după principiul «totul este un miracol». Cred însă că există miracole. Mi s-au întâmplat, le-am trăit. Există lucruri care ţi se întâmplă în viaţă şi pe care nu poţi să ţi le explici, nu ştii de unde vin şi de ce se întâmplă. Iar eu sunt omul care caută explicaţii pentru orice. Vreau să ştiu de ce se întâmplă, fie că e vorba de ceva rău sau de un lucru bun. Acum îmi dau seama că nu ar trebui să mai caut explicaţii, doar să mă bucur de miracolele din viaţa mea sau să încerc să trec peste greutăţile care apar, fără să mă mai întreb DE CE?

Am făcut nebunii mai mult sau mai puţin inspirate. Şi sunt convinsă că oricine face nebunii în viaţă, demne sau nu de a fi făcute. Uneori ajungi să le faci şi pe cele de care nu te-ai crede niciodată în stare. Inspirate sau mai puţin inspirate, le păstrez pentru mine.

Mă felicit pentru ceea ce am făcut pe plan personal, acolo unde, în momentul de faţă, cred că pot să fac mai mult. Nu aş putea să spun că îmi fac mustrări, dar pot să spun că aş putea să bifez neîmpliniri la planul personal, lucru pe care l-aş fi spus chiar şi atunci când aveam 20 şi ceva de ani, pentru că am simţit întotdeauna că nu m-am dedicat suficient vieţii personale.

La 35 de ani... Nu îmi fac planuri şi nu mai cer nimic. Voi lua tot ceea ce voi primi de la viaţă aşa cum va veni.”

×
Subiecte în articol: Crina Abrudan