x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Colaborare - Initiativa pentru copiii disparuti

Colaborare - Initiativa pentru copiii disparuti

de Adriana Oprea-Popescu    |    19 Feb 2007   •   00:00

Pentru prima data, reprezentantii IGPR si toti partenerii din societatea civila cu care Politia are protocoale de colaborare pentru copiii disparuti s-au intalnit pentru a stabili modul in care parteneriatele incheiate pot deveni functionale.

La intrunirea de la sfarsitul saptamanii au participat reprezentanti ai Politiei Romane, ai Inspectoratului General al Jandarmeriei, Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Din grupul de lucru au facut parte si reprezentanti ai "Salvati Copiii", ANPDC, ai Asociatiei Nationale a Detectivilor, ai Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere din MAI, ai Asociatiei Chinologice din Romania, ai Patronatului Societatilor de Securitate, ai Asociatiei "BGS" pentru Situatii de Dezastre si Calamitati, ai Asociatiei "Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual".

La nivel teritorial, la videoconferinta au participat inspectorii-sefi, specialisti din cadrul structurilor de investigatii criminale desemnati pe linia solutionarii disparitiilor de minori, precum si reprezentanti ai MAI in plan local si ai societatii civile.

×
Subiecte în articol: observator