x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - UTA / Revedere cu Lacatus

Steaua - UTA / Revedere cu Lacatus

de Ionut Paduraru    |    25 Feb 2007   •   00:00
Steaua  -  UTA  / Revedere cu Lacatus

La trei zile dupa eliminarea din Cupa UEFA, ros-albastrii disputa prima partida din acest an in Liga 1, contra echipei antrenate de idolul din Ghencea, Marius Lacatus. Meciul se va juca la Oradea, deoarece stadionul Stelei este suspendat pentru doua etape.

Interesul publicului din Oradea pentru aceasta partida este urias. Stelistii au fost asteptati de suporteri la aeroport si in fata hotelului unde au fost cazati, iar la antrenamentul sustinut ieri-dimineata pe Stadionul Municipal din localitate au asistat nu mai putin de 2.000 de spectatori. De asemenea, jucatorii s-au dus aseara la Mall-ul din Oradea, unde au acordat autografe si s-au pozat cu fanii bihoreni. Cele 8.000 de bilete puse in vanzare vineri au fost epuizate dupa doua ore, iar ultimele 1.000 de bilete s-au cumparat ieri-dimineata in mai putin de o ora.

ABSENTA. Accidentat in returul cu Sevilla, Petre Marin este incert pentru partida cu UTA. Fundasul stanga a fost menajat atat la antrenamentul facut vineri in Spania, cat si in cel sustinut ieri dimineata la Oradea, din cauza durerilor pe care le resimte la muschii inghinali. In schimb, la Steaua va reveni francezul Thereau, care nu a putut evolua la Sevilla din cauza unei indigestii, dar si Nesu, dupa o lunga perioada de indisponibilitate.

IRONII. Cosmin Olaroiu l-a ironizat ieri pe selectionerul Victor Piturca, cel care a declarat ca "Radoi se da mai inteligent decat pare", dupa ce capitanul din Ghencea declarase ca pentru el "Steaua este echipa nationala". "Radoi tine foarte mult la aceasta echipa, este viata lui si de aceea a declarat ca Steaua este echipa lui nationala. Eu zis ca Radoi este mai inteligent decat cei care-si dau cu parerea despre el", si-a aparat Oli capitanul. "Din nefericire, trebuie sa incepem returul la Oradea. Sper ca terenul sa fie bun, pentru a putea oferi un spectacol de calitate. Meciul cu UTA este foarte dificil. L-au pierdut pe Bogdan Mara in iarna, dar cred ca sunt mai puternici decat in tur", a mai spus tehnicianul stelist.

AMBITIE. De partea cealalta, Marius Lacatus spune ca elevii sai pot fi favorizati de conditiile speciale in care se desfasoara aceasta partida. "Esecul cu Sevilla si faptul ca nu joaca in fata propriilor suporteri poate fi un avantaj pentru noi. Dar un meci cu Steaua este intotdeuna greu, noi trebuie sa ne ridicam la nivelul lor de joc si sunt increzator ca se poate", a spus Lacatus.

SECURITATE. Aproximativ 320 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica la aceasta partida, de doua ori mai multi decat la orice alt meci de Liga 1 disputat vreodata la Oradea. "Sunt asteptati 1.000 de suporteri de la Arad, 1.000 de la Bucuresti, la care se adauga publicul bihorean. Fiind cunoscuta rivalitatea dintre Steaua si UTA, a trebuit sa sporim numarul jandarmilor in interiorul si in jurul stadionului", au explicat sefii jandarmilor.
×
Subiecte în articol: sport steaua