x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale GALERIE FOTO. Art Walk Street România - primul festival outdoor de artă

GALERIE FOTO. Art Walk Street România - primul festival outdoor de artă

01 Oct 2018   •   07:13
GALERIE FOTO. Art Walk Street România - primul festival outdoor de artă
Sursa foto: Victor Stroe

În perioada 28 – 30 septembrie a avut loc cea de-a șaptea ediție a festivalului Art Walk Street (AWS) - primul festival out door din România.

Art Walk Street România se doreşte a fi cel mai mare festival outdoor de artă din România ce îşi propune ca pe termen lung să devină motivul întâlnirii lumii artistice şi al exprimării libere, un schimb cultural şi expunere pentru arta contemporană.

Art Walk Street AWS este un eveniment ce face parte din proiectul Bucureşti Memoria | Explorarea | Imaginarea Oraşului, ce lansează candidatura independentă a oraşului Bucureşti la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

Proximitatea faţă de Palatul Regal, actualmente Muzeul Naţional de Artă al României şi faţă de Ateneul Român are şi un sens simbolic, omagiază transformările culturale pe care le-a adus Carol I Bucureştiului şi României, astfel Art Walk Street AWS va fi, cu siguranţă, un eveniment outdoor de(spre) artă neconventional de neratat, un loc de expunere şi socializare pentru toate categoriile de artişti, fie ei consacraţi, debutanţi, studenţi sau elevi ai instituţiilor de învaţământ de specialitate.

×
Subiecte în articol: Art Walk Street România