x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ateliere gratuite în cadrul Mogoșoaia ClasicFest

Ateliere gratuite în cadrul Mogoșoaia ClasicFest

de Magdalena Popa Buluc    |    04 Iun 2021   •   15:54
Ateliere gratuite în cadrul Mogoșoaia ClasicFest

Sâmbătă 12 și diminică 13 iunie Mogoșoaia ClasicFest, tradiționala întâlnire a artelor găzduită de spațiul de poveste a Palatului Mogoșoaia, propune în acest an și atracții pentru copii și adolescenți.

Ovalsart, cu sprijinul Arbo Residence Mogoșoia, organizează trei ateliere, adevărate oaze de distracție, recreere, dar și de terapie prin artă, trei ateliere în care se vor îmbina creativitatea, relaxarea și buna dispoziție și care vor contribui la îmbunătățirea  dexterității și sociabilității tinerilor participanți. 

Pe 12 și 13 iunie, de la ora 12, Olesea Savvateeva, artist handmade cu mare experiență, le propune celor mici să pătrundă în universal libertății absolute reprezentată de imaginație. Atelierul de sâmbătă va fi dedicat realizării de bijuteri handmade, iar cel de duminică se va desfășura sub genericul “Pictăm pe lemn”.

Sâmbătă 12 iunie, dar de la ora 15, sub coordonarea Danielei Ioniță, absolventă de Facultății de Arhitectură, va avea loc un atelier intitulat “Arhitectura urbană”, în cadrul căruia, într-un efort de echipă, se va realiza o machetă, iar participanții își vor dezvolta simțul artistic, atenția față de detalii și imaginația.

 

Locurile la cele trei ateliere pentru copii și adolescenți sunt limitate. Din cauza condițiilor pandemice și pentru siguranța participanților, la fiecare dintre acestea vor fi acceptați maxim 10 participanți. Doritorii trebuie să-și exprime dorința scriind pe adresa asociatiaprovalores@gmail.com.

×