x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Castigatorii cartii "Jurnalul diavolului", de Robert Wittmann şi David Kinney

Castigatorii cartii "Jurnalul diavolului", de Robert Wittmann şi David Kinney

11 Oct 2017   •   15:27
Castigatorii cartii "Jurnalul diavolului", de Robert Wittmann şi David Kinney

UPDATE Răspunde corect la întrebarea "Cine a fost filosoful «de curte» al lui Adolf Hitler?" şi poţi câştiga cartea "Jurnalul diavolului", de Robert Wittmann şi David Kinney, una din cele mai noi apariţii la editura RAO. Trimite răspunsul pe adresa de email concurs@jurnalul.ro şi, peste o săptămână, te poţi număra printre câştigătorii acestui volum.

"Jurnalul diavolului" este o captivantă intrigă polițistă despre dispariția jurnalului intim al lui Alfred Rosenberg, filosoful "de curte" al lui Adolf Hitler. Cititorul este condus prin culoarele ascunse ale istoriei pentru a oferi o istorisire deopotrivă originală și șocantă a ascensiunii naziștilor la putere și a originilor Holocaustului. Personaj influent în "camarila" lui Hitler, Alfred Rosenberg și-a câștigat reputația răspândind idei otrăvite despre evreimea germană. Jurnalul său a fost descoperit la sfârșitul războiului, a fost studiat de procurori în timpul proceselor de la Nürnberg, însă a dispărut în mod misterios după judecarea, condamnarea și execuția sa.

 

In urma tragerii la sorti, castigatorii au fost desemnati Diana Balosu, Flaviu Mihali si Gheorghe Stan. Acesti vor fi contactati de organizatori si vor primi cate o carte din partea Jurnalului National si a editurii RAO.

×