x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte De miercuri, 24 aprilie, exclusiv cu Jurnalul: "Energia de esență divină și secretele din adâncul României. Lucruri neobișnuite ascunse opiniei publice"

De miercuri, 24 aprilie, exclusiv cu Jurnalul: "Energia de esență divină și secretele din adâncul României. Lucruri neobișnuite ascunse opiniei publice"

23 Apr 2019   •   14:47
De miercuri, 24 aprilie, exclusiv cu Jurnalul: "Energia de esență divină și secretele din adâncul României. Lucruri neobișnuite ascunse opiniei publice"

Suntem o țară care dispunem de rezerve absolut nebănuite, care ne-ar putea transforma într-un pol de putere? În spatele acestei întrebări se ascund două veacuri de încercări epopeice de a descoperi şi a valorifica aceste resurse. Cartea "Energia de esență divină și secretele din adâncul României", care apare cu Jurnalul de miercuri, 24 aprilie, încearcă se desluşească această problemă şi explică de ce totul este ţinut "la secret".

 

Există o sumedenie de teorii ale conspirației, populate cu tot felul de ipoteze fantastice, fiindcă nici chiar o intervenție celestă - generatoare de „energie pură” - nu este deloc exclusă… Petrolul de pe Valea Prahovei, resusresele aflate în adâncul Mării Negre, uraniul, dar şi sursele de energie din Bucegi, certificate chiar de NASA, sunt câteva dintre subiectele fascinante ţinute departe de ochii şi urechile opiniei publice.

 

Iată ce poţi citi în volumul "Energia de esență divină și secretele din adâncul României":

- Bătălia marilor puteri pentru o resursă strategică care a influențat cele două Războaie Mondiale: petrolul de pe Valea Prahovei. Declinul contemporan

- Speranțele care vin din adâncul Mării Negre și încercările de minimalizare a lor

- Chevron vs. Pungești, marele scandal legat de gazele de șist: „Cine a mâncat pateurile de ficat, pâinea, slănina, brânza și ceapa activiștilor și ale țăranilor?” Implicarea serviciilor secrete rusești

- Șisturile bituminoase de la Anina, o iluzie a lui Ceaușescu

- Cărbunele - o resursă ignorată sau lăsată în conservare?

- Odiseea neștiută a uraniului românesc, folosit de nemți, americani și ruși în scopuri malefice

- Locurile cu „energie pură” din Carpați, certificate de NASA și generatoare de teorii ale conspirației

 

Volumul "Energia de esență divină și secretele din adâncul României" aparepe punctele de difuzare a presei începând de miercuri, 24 aprilie, împreună cu Jurnalul, şi costă 15,9 lei ziarul + o carte.

×