x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Invitație la lectură: Titluri noi semnate de cei mai vânduți autori ai Editurii Lifestyle Publishing

Invitație la lectură: Titluri noi semnate de cei mai vânduți autori ai Editurii Lifestyle Publishing

de Magdalena Popa Buluc    |    07 Feb 2021   •   08:31
Invitație la lectură:  Titluri noi semnate de cei mai vânduți autori ai Editurii Lifestyle Publishing

Marie Kondo și Mark Manson sunt autori Lifestyle Publishing cu un număr foarte mare de fani atât în România, cât și pe plan internațional. Fiecare dintre cărțile lor a ajuns bestseller mondial la scurt timp după apariție.


Cele mai recente titluri publicate de Lifestyle Publishing tratează poate cele mai stringente nevoi ale noastre din ultima perioadă: burnout-ul la locul de muncă și stabilirea unor relații oneste.    

 

Magia ordinii la locul de muncă. Cum să îți organizezi viața profesională

Marie Kondo și Scott Sonenshein


Traducere din limba engleză de Roxana Bîrsanu

 

Editura Lifestyle Publishing
 

Bestseller New York Times

Autoarea bestsellerurilor internaționale Magia ordinii și Bucuria ordinii revine cu un nou titlu -Magia ordinii la locul de muncă -, în care, alături de Scott Sonenshein, prezintă povești, studii și strategii care te ajută să scapi de dezordine și să-ți faci loc pentru activitățile cu adevărat importante.

Cine nu s-a simțit extenuat de ședințe interminabile, documente dezorganizate, e-mailuri nesfârșite și sarcini inutile? Acestea sunt riscurile noastre la serviciu și ne pot consuma treptat toată bucuria muncii, ne pot limita șansele de a avansa în carieră și ne pot submina bunăstarea. Dar se poate și altfel. Cel puțin așa susțin Marie Kondo și Scott Sonenshein în Magia ordinii la locul de muncă.

 

Recurgând la Metoda KonMari și cercetări de ultimă oră, cartea te va ajuta să depășești dificultățile cu care te confrunți din cauza dezordinii la locul de muncă și să te bucuri de productivitatea, succesul și bucuria pe care le aduc o minte și un birou ordonate.

 

 


 

 

Kondo și Sonenshein abordează toate zonele activității de la serviciu, de la biroul în sine până la computer și modul în care ne organizăm timpul, telefoanele, e-mailurile, obiceiurile zilnice, procesele de luare a deciziilor, relațiile și, cele mai înspăimântătoare dintre toate, ședințele. Cartea reușește să arate cum pot fi aliniate filosofiile de viață și muncă ale unei persoane.” - USA TODAY

 

 

 

Arta subtilă a seducţiei. Cum să fii atrăgător prin onestitate

Mark Manson


Traducere din limba engleză de Laura Karsch

 

Editura Lifestyle Publishing
 


Autorul volumelor Arta subtilă a nepăsării și Arta subtlă a disperării ne propune o nouă carte care se adresează în special bărbaților - Arta subtilă a seducţiei.  
 
Arta subtilă a seducţiei îţi arată cum să devii un bărbat atrăgător nu cu ajutorul stratagemelor şi replicilor de agăţat ingenioase, ci prin efortul de a te îmbunătăţi pe tine însuţi. Abordarea lui Mark Manson se bazează pe dobândirea siguranţei de sine în relaţiile cu femeile şi, în acelaşi timp, pe exprimarea onestă a propriei vulnerabilităţi. Cartea se concentrează asupra procesului emoţional al seducţiei, nu asupra parcurgerii mecanice a paşilor unui plan prestabilit. Scopul ei este să te ajute să creezi conexiuni autentice cu femeile, nu doar să le impresionezi.

 

 


 

 

Arta subtilă a seducţiei este cel mai sincer şi mai matur ghid pe care îl poţi folosi pentru a atrage femei fără să te prefaci şi fără să-i copiezi pe alţii. Din el vei afla: de ce sfaturile de dating obişnuite nu sunt eficiente pe termen lung; cum să descoperi credinţele şi atitudinile care îţi sabotează succesul; care sunt comportamentele atrăgătoare pentru femei; cum să depăşeşti teama de-a aborda femeile care îţi plac; cum să ai un aspect mai atrăgător cu puţin timp şi efort; cum să porţi conversaţii interesante cu o femeie sau cum să-ţi dezvolţi simţul umorului.

×