x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Jurnalul vă oferă începând de azi patru volume cu dezvăluri explozive despre serviciile secrete române, de la Cuza la Ceaușescu

Jurnalul vă oferă începând de azi patru volume cu dezvăluri explozive despre serviciile secrete române, de la Cuza la Ceaușescu

05 Oct 2020   •   11:58
Jurnalul vă oferă începând de azi patru volume cu dezvăluri explozive despre serviciile secrete române, de la Cuza la Ceaușescu

Jurnalul vă oferă începând de luni patru volume cu dezvăluri explozive despre serviciile secrete române, de la Cuza la Ceaușescu.

Prima carte este dedicată lui Mihail Moruzov, un adevărat James Bond român, ale cărui operațiuni rivalizează cu filmele de acțiune! Citiți dezvăluiri despre acest personaj umbros, care a schimbat cursul istoriei, omul regelui Carol al ll-lea și adversarul de moarte al Legiunii.

Citiți cum a ajuns un fiu de preot cazac zaporojean să creeze şi să conducă Serviciul Secret de Informații al Armatei Române timp de 16 ani, până a fost închis de Ion Antonescu şi asasinat de o bandă de legionari.

Autorul, profesorul Cristian Troncotă, este un specialist de clasă în domeniu, un explorator al arhivelor secrete, ceea ce conferă cercetărilor sale o bază solidă de informații.

Și nu uitați, Jurnalul vă va oferi încă trei volume din ”Istoria Serviciilor Secrete - De la Cuza la Ceaușescu”, alte dezvăluri bine-documentate. Și explozive.

×