x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Cultură pe pandemie! CARO CULTURA, proiect de spectacole în aer liber

Cultură pe pandemie! CARO CULTURA, proiect de spectacole în aer liber

de Dan Constantin    |    29 Iul 2020   •   12:51
Cultură pe pandemie! CARO CULTURA, proiect de spectacole în aer liber

CARO CULTURA este un proiect independent conceput să găzduiască spectacole de teatru, film, dans contemporan, expoziții, care valorifică inteligent spațiile generoase din complexul Hotelului CARO.

Caro Hotel, o prezență distinctă de 25 de ani în peisajul industriei ospitalității din București, este puternic și constant implicat în proiecte culturale și educaționale

Proiectul CARO CULTURA va fi lansat joi, 30 iulie, informații complete fiind conținute în comunicatul atașat.

 

Cum orice criză aduce și lucruri bune, anul acesta Caro Cultura va debuta cu o serie de proiecții de filme de artă și spectacole de teatru, toate desfășurate în aer liber, într-un spațiu neconvențional.

Sub motto-ul “Follow nature, Follow art”, proiectul Caro Cultura este o cărămidă pusă la temelia spațiului alternativ multicultural pornit în anul 2019. Spectatorii sunt invitați la o incursiune în lumea picturii și a galeriilor de artă, prin intermediul filmului, iar spectacolele de teatru, îi vor îndemna la noi introspecții.

      În această primă fază, respectiv în perioada 5 August – 24 Septembrie 2020, proiectul propune reprezentații săptămanale, începând cu orele 21.00, astfel:

  • Miercuri, filme de artă – partener Happy Cinema
  • Joi, teatru – parteneri Teatre si Artiști Independenți

      Cumpărarea biletelor se va putea face online, prin site-ul -https://happycinema.ro/ pentru serile dedicate filmului de artă și prin www.mystage.ro pentru spectacolele de teatru. Evenimentele se vor desfășura cu respectarea normelor privind prevenirea contaminării cu SARS – CoV2.

 

×