x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film A fost lansat primul trailer pentru The Batman

A fost lansat primul trailer pentru The Batman

23 Aug 2020   •   20:00
A fost lansat primul trailer pentru The Batman
Sursa foto: pixabay.com

Primul trailer pentru The Batman a fost lansat la DC FanDome. Robert Pattinson face un rol mai dark şi mai violent ca predecesorii săi. Lansarea în cinematografe va avea loc anul viitor, pe 1 octombrie.

Robert Pattinson e un alt fel de Batman. E un Bruce Wayne mai întunecat şi mai violent faţă de iluştrii săi predecesori. El o are alături pe Zoe Kravitz în rolul Catwoman, pe Andy Serkis în rolul lui Alfred sau pe Jeffrey Wright în rolul comisarului James Gordon.

Şi lansarea a fost cu peripeţii. Iniţial s-a vorbit de 21 iunie, anul viitor, însă, din cauza pandemiei, s-a discutat despre o distribuţie exclusiv online. În cele din urmă, însă, filmul va fi lansat în cinematografe pe 1 octombrie 2021.

Au existat discuţii şi cu privire la distribuirea lui Pattinson în rolul cavalerului negru. Mulţi n-au reuşit să-l vadă în rol după saga Twilight şi rolul vampirului siropos.

Pattinson e conştient cu ce moştenire trebuie să lupte, după ce rolul a fost jucat în trecut de Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale sau Ben Affleck.

„E o nebunie pe ce urme trebuie să calc. E interesant în ce direcţii poţi duce personajul, nu trebuie să joci un stil anume, Dacă analizezi filmele şi serialele, poţi devia destul de mult. Poţi să faci foarte multe cu personajul”, a spus Robert Pattinson.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: the batman batman