x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorii americani, Aaron Eckhart şi Jeffrey Dean Morgan, sunt în România

Actorii americani, Aaron Eckhart şi Jeffrey Dean Morgan, sunt în România

13 Ian 2017   •   12:46
Actorii americani, Aaron Eckhart şi Jeffrey Dean Morgan, sunt în România
Sursa foto: jd ep

Aaron Eckhart şi Jeffrey Dean Morgan, actori americani, se află în România, ei venind cu o cursă privată pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, au precizat pentru Agerpres, surse aeroportuare. Actorii americani  filmează în aceste zile, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, un spot de promovare a unui joc de strategie online. 

Filmările se vor desfăşura până pe 15 ianuarie, timp de câteva ore pe zi, în mai multe săli ale castelului. În perioada în care echipa de producţie va lucra în acele săli, accesul publicului vizitator va fi limitat. 

"Se filmează un spot publicitar pentru un joc de strategie online. Scenariul prevede ca locaţie un castel medieval. La Castelul Corvinilor se vor filma câteva dintre secvenţele clipului. Echipa de producţie a solicitat confidenţialitate în legătură cu acest spot", a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău. 

Jeffrey Dean Morgan este cunoscut mai ales din 'Anatomia lui Grey', iar Aaron Eckhart pentru rolul din filmul 'Cavalerul Negru'. Jeffrey Dean Morgan este uneori confundat, din cauza aspectului său, cu Javier Bardem sau Robert Downey JR. În vârstă de 51 de ani, el a mai avut roluri în seriale TV ca JAG, ER, Walker Texas Ranger, CSI, Tru Calling, Sliders, The OC, Monk, Supernatural şi Weeds. A mai jucat şi în producţiile cinematografice Accidental Husband (2008) şi Watchman (2009).  Jeffrey Dean Morgan a jucat în cunoscutul serial de televiziune "Anatomia lui Grey", dar şi în mai multe filme cum sunt "Inamicul din Umbră" (2011) sau "Curierul" (2012), ce au putut fi văzute de cinefilii din România. 

Actorul Aaron Eckhart este cunoscut publicului din România pentru rolurile din filmele "Cod roşu la Casa Albă" (2013), "Cod roşu la Londra" (2016) şi "Sully: Miracolul de pe râul Hudson" (2016). În vârstă de 48 de ani, el a jucat în filme ca Erin Brockovich, In Company of Men, The Dark Knight de Christopher sau Thank You For Smoking.


Cei doi actori au sosit joi seara în România cu o cursă privată ce a aterizat pe Aeroportul din Sibiu, oraş în care sunt şi cazaţi în cele trei zile de filmări de la Hunedoara. 

Castelul Corvinilor din Hunedoara apare ca decor în mai multe producţii ale unor case de film europene sau americane, monumentul medieval fiind locul în care s-au turnat, printre altele, "Dragonheart 4", primul clip în VR pentru noaptea de Halloween realizat de canalul Discovery sau "Ghost Rider 2- Spirit of Vengeance".

×