x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Luke Perry, Dylan din serialul "Beverly Hills 90210", internat în stare gravă în spital

Actorul Luke Perry, Dylan din serialul "Beverly Hills 90210", internat în stare gravă în spital

01 Mar 2019   •   17:23
Actorul Luke Perry, Dylan din serialul "Beverly Hills 90210", internat în stare gravă în spital

Actorul american Luke Perry a fost spitalizat după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral, relatează vineri DPA.
''În prezent, domnul Perry este ţinut sub observaţie în spital'', a confirmat joi pentru The Times purtătorul de cuvânt al actorului.
Paramedicii din Los Angeles au răspuns miercuri dimineaţă la o ''solicitare medicală nespecificată'', apelul fiind dat de la o locuinţă din Sherman Oaks, a indicat purtătorul de cuvânt al departamentului de urgenţă, Brian Humphrey.
Humphrey nu a putut confirma alte detalii, însă a declarat că actorul a fost transportat cu ambulanţa la un spital local.
Actorul în vârstă de 52 de ani, care a jucat recent în serialul "Riverdale", ar fi suferit un accident vascular cerebral, potrivit TMZ, însă purtătorul de cuvânt al lui Perry a refuzat să confirme această informaţie.
Urgenţa medicală vine la scurt timp după ce 20th Century Fox a anunţat că celebrul serial din anii '90 ''Beverly Hills 90210'' va fi reluat sub forma a şase episoade. Perry, interpretul personajului Dylan din serial, nu a fost deocamdată confirmat oficial în distribuţia acestui proiect.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: luke perry