x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Michael Parks, un obişnuit al filmelor lui Tarantino, a murit la 77 de ani

Actorul Michael Parks, un obişnuit al filmelor lui Tarantino, a murit la 77 de ani

11 Mai 2017   •   15:32
 Actorul Michael Parks, un obişnuit al filmelor lui Tarantino, a murit la 77 de ani
Sursa foto: Foto: Youtube

Actorul american Michael Parks, care a jucat în mai multe filme ale regizorilor Quentin Tarantino şi Kevin Smith, a murit la 77 de ani, relatează EFE. 
Kevin Smith a fost cel care a informat despre decesul lui Parks într-un mesaj publicat miercuri pe contul său de Instagram, subliniind că a fost "cel mai bun actor" pe care l-a cunoscut vreodată. 
Născut în oraşul californian Corona, Parks şi-a început cariera profesională în televiziune unde a jucat în seriale precum 'Then Came Bronson'. 
Cariera lui a fost marcată de roluri episodice şi discrete pe micul ecran până când, în anii '90 şi în primul deceniu al acestui secol, a fost descoperit de regizorii Robert Rodríguez, Quentin Tarantino şi Kevin Smith care l-au scos din anonimat. 
Michael Parks a apărut astfel în filme precum 'From Dusk Till Dawn' (1996), 'Kill Bill: Vol. 1' (2003), 'Kill Bill: Vol. 2' (2004), 'Grindhouse' (2007), 'Death Proof' (2007), 'Planet Terror' (2007), 'Red State' (2011), 'Django Unchained' (2012) şi 'Tusk' (2014). 
Datorită interpretării sale remarcanile în filmul 'Red State' regizat de Kevin Smith, Parks a câştigat premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film Fantastic de la Sitges (Spania) în 2011.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: michael parks tarantino