x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Buni Smaranda și Tănase Găleată fac nuntă în “O grămadă de caramele”

Buni Smaranda și Tănase Găleată fac nuntă în “O grămadă de caramele”

07 Noi 2017   •   17:41
Buni Smaranda și Tănase Găleată fac nuntă în “O grămadă de caramele”
Sursa foto: Diana Oros

“Păcatul”, cea de-a doua mini-serie a producției “O grămadă de caramele”, se încheie astăzi la Happy Channel. În ultimul episod din acest sezon, difuzat de la ora 19.00, buni Smaranda (interpretată de Carmen Tănase) și Tănase Găleată (Marian Râlea) decid să-și oficializeze relația.

Minunea vieții mele, primește în dar aceste flori și toată viața mea!”, îi spune Tănase Găleată partenerei sale, declarându-se cel mai fericit bărbat din lume pentru că buni Smaranda a acceptat să-i fie soție. Îmbrăcată într-o rochie de mireasă superbă, buni primește un buchet imens de trandafiri din partea acestuia.

La petrecerea de nuntă, Tănase Găleată ține un toast memorabil. “Suntem aici să sărbătorim iubirea, este o manifestare modestă, așa cum și-a dorit prețioasa mea soție. Sigur că eu mi-aș fi dorit o paranghelie, cu lăutari, cu purceluși de lapte, dar am învățat la acești ani ce înseamnă modestia. Și îi mulțumesc minunii mele pentru că m-a făcut un alt om și îți mulțumesc Ție, Doamne, pentru această zi fericită de astăzi!”, spune el.

Telespectatorii pot urmări nunta celor doi și, de asemenea, pot afla dacă vor divorța Miruna și Victor,  astăzi de la ora 19.00, în ultimul episod al mini-seriei “Păcatul” din “O grămadă de caramele”, difuzat la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

×
Subiecte în articol: O grămadă de caramele