x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Coduri secrete Netflix: Cum să accesezi filmele și emisiunile preferate

Coduri secrete Netflix: Cum să accesezi filmele și emisiunile preferate

de Giulia Anghel    |    05 Oct 2020   •   10:35
Coduri secrete Netflix: Cum să accesezi filmele și emisiunile preferate

Ești abonat la Netflix dar te simți nemulțumit fiindcă accesezi mereu aceleași filme și, indiferent cât cauți, ți se pare că oferta este limitată. Ei, bine, iată cum să accesezi, pe ascuns, filme și emisiuni tv pe serviciul de streaming. S-ar putea să crezi că ai epuizat tot ce trebuie urmărit pe Netflix, scrie independent.co.uk.

Totuși, sunt șanse să găsești multe filme și emisiuni de televiziune de care nu știai, dacă accesezi biblioteca extinsă a serviciului de streamming. 

Pentru a nu pierde mult timp căutând, trebuie să știi că titlurile filmelor îți apar în funcție de ceea ce ai urmărit anterior sau pe care le-ai adăugat pe lista ta de preferințe. 

Din păcate, dacă vrei să urmărești ceva dintr-un gen care nu este disponibil în selecția limitată a Netflix, nu vei putea găsi cu ușurință.

Cu toate astea, există mii de coduri care vor face căutarea pe Netflix mult mai ușoară. Aceste coduri se corelează cu unele genuri destul de specifice, de la „Filme străine romantice”, până la „Filme de groază” și au fost puse într-un singur loc pentru a le urmări.

Pentru a vizita pagina web a fiecărui gen, tot ce trebuie să faci, este să introduci codul din patru cifre în browserul tău de web după următoarea adresă: http: //www.netflix.com/browse/genre/

Important este că acest lucru funcționează doar pe site-ul web și nu va fi disponibil pe telefoane, cutii TV ACUM sau Amazon Firestick.

Iată o selecție mai largă de coduri:

Action & Adventure (1365)

Anime (7424)

Children & Family Movies (783)

Classic Movies (31574)

Comedies (6548)

Cult Movies (7627)

Documentaries (6839)

Dramas (5763)

Faith & Spirituality (26835)

Foreign Movies (7462)

Gay & Lesbian Movies (5977)

Horror Movies (8711)

Independent Movies (7077)

Music (1701)

Romantic Movies (8883)

Sci-Fi & Fantasy (1492)

Sports Movies (4370)

Thrillers (8933)

TV Shows (83)

 

×
Subiecte în articol: netflix