x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Câinele, adevăratul meu prieten" 

CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Câinele, adevăratul meu prieten" 

28 Ian 2017   •   11:00
CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Câinele, adevăratul meu prieten" 

Câinele, adevăratul meu prieten

Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, "Câinele, adevăratul meu prieten" prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descopră menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să râdă şi să iubească. Este o comedie atât de emioţionantă, încât vei alterna reprizele de plâns în hohote cu cele de râs.

 

Concurs

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jurnalul.ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Cine a scris cartea «Câinele, adevăratul meu prieten?"» şi poţi câştiga o invitaţie de două persoanela această comedie de familie. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câștigătorul de săptămâna trecută este Emanuel Munteanu.

 

Alte lansări 27 ianuarie

Odiseea

Odiseea prezintă 30 de ani (perioada 1949 - 1979) din viața căpitanului Jacques-Yves Cousteau, faimosul om de știință, explorator, inventator și cineast. Personaj extrem de carismatic și un bun lider de opinie, Cousteau nu a fost lipsit de defecte, în special în ceea ce privește viața de familie.

 

Fixeur

Radu e aspirant la un post de reporter. Oportunitatea realizării unui subiect despre o prostituată minoră repatriată din Franța îi dă acestuia ocazia să își dovedească competențele. Radu realizează că înverșunarea cu care înțelege să facă această meserie este îndoielnică.

 

Fondatorul

Fondatorul este povestea lui Ray Kroc (Michael Keaton), un reprezentant comercial care a transformat McDonald's, un fast food deținut de doi frați, în unul dintre cele mai de succes lanțuri de restaurante din lume.

 

Split

Kevin, un bărbat cu cel puțin 23 de personalități diferite, ajunge să răpească trei tinere femei. Pe perioada de captivitate a fetelor, "Bestia", o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.

 

×